[]

Bulunamayan zippo modeli

Ankara'da en geniş zippo ürün çeşidi olan yer neresi?
Çok sevdiğim çakmağımı kaybettim ya da çaldırdım bulamıyorum hiç bir yerde . Yenisi alayım dedim internette de yok :(
Ankara'ya gidince dükkan dükkan bakacağım
Nokta atışı yapıp isim verirseniz çok makbule geçer

Modeli de : 207-006023
Üstünde bir kartal modeli var

Belki denk gelirsiniz söylersiniz Mutlu edersiniz ...

 
Ben temin ederim hocam bir hafta içinde 200 TL üzerinden.


  • gozu acik sevisen yahudi  (11.02.16 16:02:35) 
www.amazon.com
www.ebay.com

200 liradan çok daha ucuza bulabilirsin, hiç paranı kaptırma :)
  • fakyoras  (11.02.16 16:20:28) 
200 liradan çok daha ucuza bulursan, bul da linkini at arkadaşa site adını değil. :)

Bir haftada temin yazdığıma göre tedarik noktaları da bunlar olmadığını anlamak pek zor olmasa gerek. Saygılar. :)
  • gozu acik sevisen yahudi  (11.02.16 16:28:12) 
Ankara Karum' da arka taraflarda bir dükkan vardı hala durur mu bilmiyorum, oraya bakabilirsin. Bu arada direkt Google da model numarasını arattığında çıkan ilk sitede 151,20 TL ye satılmakta.


  • billevans  (11.02.16 16:36:35) 
izmir çarşısına git. ayakkabı dünyasının sırasından aşağı ışıklara doğrı kaptır. sol vitrinlere bakarak gidersen zippocu, saatçi bıçakçı bir dükkan var adı gelmedi aklıma. ellerinde yoksa telefondan aç göster. getirirler kısa vakitte. 200 lira ne amk. 100 lira işlemesiz, 150 lira da işlemeliler için ideal hatta çok. 6 ay önce abd'den bir işlemeli bir işlemesiz aldım işlemeli 29 dolar işlemesiz 19 dolar.


  • ayiadam  (11.02.16 16:48:52) 
Sanırım @ayiadam 'ın bahsettiği yer Amerikan Pasajı. Ayakkabı dünyasından aşağı doğru indiğinde sağda kalıyor ama. Zaten kime sorsan gösterir bilinen bir yer. Bence orada bulabilirsin aradığın zippoyu.


  • melomel  (15.02.16 18:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.