[]

decathlon ayakkabılar dandik mi?

merhaba,

decathlon'dan hiç alışveriş yapmadım bugüne kadar. ayakkabılara bi bakayım dedim ama biraz ucuz göründü bana. dandik mi bu Quechua, Newfeel markalar falan?


 
kalenji ekiden 50 kullanıyorum ben bir yıldır, haftada 3-4 gün koşuyorum, dandikliğini görmedim daha.


  • fakyoras  (11.02.16 14:32:22) 
paradan ve modelden bahset
kimi modeller saatlik kullanıma kimi modeller günlük kullanıma uygun
firma kullanım şekline göre ayakkabı imal ediyor, sen yazlık ayakkabıyı kışın, yürüyüş ayakkabısını koşu, dağ ayakkabısını şehir de kullanırsan beğenmezsin

misal ki newfel adlı 20-30 lira bir ayakkabısı var, saatlik kullanımlık bir ayakkabı lakin günlük olarak 2-3 sonra tekrar giymek için kullanmak şartıyla kullanacağın ayakkabı nazarımda çok güzel ağır değil, terletmez, çorap gibi mübarek lakin yağışlı havalarda giyilmez, aksiyon içeren şehir koşmalarına gelmez, mahalle arasında denk gelen abi topu tut, bir tane çak gibi yardımsever hamleler olmaz
  • seferyan  (11.02.16 14:36:04) 
@seferyan

detay vereyim o zaman.

ben normal şehirde günlük kullanım için ayakkabı arıyorum. toplasan işe gidip gelirken 10+10 20 dakika yürüyorum. onun dışında ofiste oturmaca. buna uygun hangi ayakkabıyı alayım? hesaplı olsun tabi. bi de koyu renk, sade, rahat bir şey...
  • nigeo  (11.02.16 14:46:38) 
Bizler bir ayakkabıya 500/600 lira vermeye alıştığımız için o fiyatlar "Dandik mi acaba" izlenimi yaratıyor ama değil tabii ki gayet kaliteli ürünler.


  • angelus  (11.02.16 14:48:29) 
Quechua outdoor ayakkabısını günlük kullanım için tavsiye edebilirim. Ben giyiyorum memnunum fiyatına göre kesinlikle kaliteli.


  • tirt star  (11.02.16 15:24:01) 
decathlondan çok alışveriş yapan ve ürünlerini beğenen biri olarak söyleyebilirim ki dandik değil. Baktığın ayakkabılar muhtemelen quechua nın en alt modeli, ben de ilk onu almıştım ve tüm spor ayakkabılarımdan daha rahat olduğunu görmüştüm. Şehirde, dağda bayırda hala da giyiyorum. Sonrasında daha kaliteli bir modelini aldım quechuanın, o da sahip olduğum en rahat ayakkabı. Şehir içi kullanım için alıyorsan benim bahsettiğim ayakkabı 69 tl civarı şu an. Ben aldığımda 39 tl idi.


  • curukturpkokusu  (11.02.16 15:28:56) 
Fiyatina göre efsanevi, ama 40 km yürürsen aglayacagin ayakkabilar.

Tarakli ayaklarda esneme ve acilma yapabiliyor özellikle, günlük hayat, insanca spor icin gayet yerindeler. cok daha bilindik markalarin cok daha dandik, yapiskani cözülen, tabani oynamaya baslayan modelini gördüm. Öyle dertlerim olmadi ama zamanla yipranip dagilacaktir elbet. Fiyatini her türlü hakediyor, cok daha fazlasini da sunuyor.
  • aynadakiyabanci  (11.02.16 18:07:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.