[]

Yaris vs. Yeni Fiesta (plase yeni polo)

Merhaba Duyuru Sakinleri,

Daha önceden de fikrinize başvurmuş, honda jazz almaya karar vermiştim ama biten stoklar limanlardaki grevler falan derken 25 kasım'a kadar araç gelmeyeceğini öğrendim. hem çalışıp hem okuduğum içinde vizelerden önce bir araç edinmem lazım. 30 milyar seviyesinde en mantıklı araçlar olarak fiesta ve yaris gözüküyor şu an. Yaris kalitesi ve düşük yakıt tüketimiyle öne çıkarken, fiesta şekli şemaliyle tercih edilebilir gibi gözüküyor. fakat forumlardan öğrendiğim kadarıyla fiesta'nın bir boya dökülme sorunu var ve yaris kadar da mekanik olarak sorunsuz bir cihaz gibi durmuyor. Polo ise fiyatına göre sunduğu bomboş araçla tercihlerimin en son sırasında.

Az yakıp çok kaçacak, sorunsuz bir şekilde 5-6 sene kullanabileceğim bir araç aradığım düşünüldüğünde bu iki araç hakkındaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
(fiat grande punto hariç diğer önerilere de açığım)

 
ikisi arasından yaris'i tercih ederdim, kardeşim yaris aldı çok memnun. ama ben olsam jazz için beklerim o ayrı tabi.


  • blackdog  (29.10.09 18:24:11) 
ben de 1 yıldır opel corsa kullanıyorum. aradığın segmentte opel seçeneği. gayet memnunum şu ana kadar.


  • eyke  (29.10.09 19:14:05) 
jazz hepsinden daha iyi bence de bekle. yaristen daha çok kaçıp, fiestadan az yakıyor. kafanda bu şekillendirmeyi yapabilirsin. ikisinin arasında ve stil olarak ikisinden de güzel bence. bir kere motoru harika. dizel almıycaksan fiesta alma, çok yakıyor, bende var.


  • faideli bilgiler  (29.10.09 19:51:03) 
yaris'i ben olsam düşünmezdim, çıkalı çok oldu kasa değiştirmesi yakındır her ne kadar yeni makyajlanmış olsa da.

fiesta'nın eski kasasının çok stabil ve başarılı olduğunu biliyorum, yeni kasasının da güzel olacağını düşünüyorum ve yepyeni bir araç.

yeni polo bence en mantıklısı, hem tasarım olarak neredeyse bir golf gibi görünüyor ve malzeme-işçilik kalitesi çok iyi, değer kaybı olmaz ve vw çok uzun periyodlarla kasa yenilediği için tazeliğini uzun süre korur. tavsiyem yeni polo.

jazz, çok güzel iç mekana sahip ancak karoser tasarımı bana hitap etmiyor, eğer size hitap ediyorsa mutlaka inceleyin derim çok kaliteli bir üretim.
  • theos ek mekhanes  (29.10.09 20:12:36) 
fiesta da goruntu var gerisi hikaye,yaris de göt kadar,ben de jazz ı bekle derim honda motoru sonuçta eşi benzeri yok..kasıma ne kaldı şurda.


  • jamswety  (29.10.09 21:39:00 ~ 21:39:51) 
2. senedir kullanıyorum, inanılmaz memnunum.
Kesinlikle Yaris'i tercih etmeni tavsiye ederim 1.4 D-4D Modeli kesinlikle.
Bu Saydığın araçlar içerisinde hem en sağlam, hem en iyi kaçan (9sn 0-100 görüyorsun 4000-5000 km den sonra) hem en az yakan (1 depo 42 litre 850-900 km) ayrıca içide çok geniş en az B segmenti araçlar kadar. yaris göt kadar diyen arkadaş hiç binmemiş sanırım.
Yeni jazz konusunu bilmiyorum ama Sanırım oyum yine yaris'e olur...
  • aytaral  (30.10.09 00:52:05) 
jazz a bindikten sonra yaris in göt kadar olduğunu anlıcaksın ding dong,kıçım buyuk degil bu arada:)


  • jamswety  (02.11.09 21:19:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.