[]

Sürekli kusma durumu ?

Selamlar

Arkadaslar dün aksamdan beri uc kez kustum. Bir gece önce acılı şalgam suyu icmistim dah sonra midem bozuldu falan. Biraz beklemisti saglam
Neyse aksam yemekten sonra birkez kustum. Sonra sabaha karsi birde bugun oglen. Normalde hicbir sey yok. Biranda kusmaya basliyorum. Yani devamli bir bulanti durumu yok Sorun ne olabilir? Erkegim bu arada hamilelik durumunu bastan eleyeyim :)

 
ishal de var mı? zehirlenmiş olmayın? bence devam ederse doktora gidin ihmal etmeyin.


  • kaputt  (11.02.16 12:17:56) 
yemek yemeye devam ediyor musunuz bu arada? muhtemelen yediginz sey dokundu ama hic bulanti olmamasi garip. peki ishal falan var mi?


  • mavicorap  (11.02.16 12:18:07) 
Bu süreçte bol sıvı tüketmeye çalışın. En kısa zamanda bir doktora görünün. Üzerinden 6 saatin üzerinde bir zaman geçtiği için acile gitmeniz bir işe yaramaz, çünkü şuan orada yapılabilecek tek şey bulantınızı geçirmek olacak.


  • clarizmev  (11.02.16 12:20:18) 
hiçbir tibbi yetkinliğim yok. kendi tecrübelerime göre anlatayım. 2 kere yaşadım bu durumu. biri yakın geçmişte gıda zehirlenmesi olarak çıktı (fena bulantı vardı ama).
diğerinde seneler önce sarılık (hepatit A) olarak tanı konuldu (bişe yemezsem sıkıntı yoktu, ama su içsem yarım saate çıkarıyordum).

  • amuzende  (11.02.16 12:21:13) 
gastrit olma riskin de var. eğer tekrar ederse bir doktora gidin mutlaka.


  • re noreno  (11.02.16 12:45:19) 
Sanırım o şalgam suyundan zehirlendim arkadaşlar. Üçüncü kusma sonunda bir de 3-4 saat dinlenince geçti gibi. Akşam saatlerinde yemek yedim biraz. Sıvı tükettim. İshal yoktu bu arada. Şimdilik sıkıntı yok gibi. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.


  • Wolfware  (11.02.16 21:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.