[]

bouldering eğitimine giderken arkadaşı ekme

yakın bir dostumla (A) bouldering eğitimine yazılacağız. bunu duyan bi arkadaş (B) da ben de geleceğim bana da haber verin diye tutturdu. o an geçiştirdim. geçenlerde yine yazdı gidince bana da haber verin diye. ben de çok gitmek istiyorsan siz ikiniz gidin konuşup benim işler yoğun şu ara dedim..

neyse bugün de eşim d.günü hediyesi bana bu eğitimi almak istediğini söyledi. A ile birlikte siz eğitimi alısınız biz de A'nın eşi ile takılırız oralarda dedi.

Şimdi biz gidersek B küsecek niye çağırmadınız diye ama A da ben de öyle gitmek istemiyoruz. çünkü ne kadar kalabalık o kadar uyumsuzluk bide B şu aralar ağır triplerde ota boka küsüyor. c.tesileri çalışıyor yok beni bekleyin dicek pazara alın dicek vs vs. biz de pazar günü program yapmak istemiyoruz.

nasıl bişi diyip atlarızı acaba?

 
pazar günü bize uymaz o yüzden başka güne aldık diyebilirsiniz ya da hiç haber vermeden gidebilirsiniz


  • sta  (11.02.16 12:16:49) 
bence haber verin, ama zaten uyusmamaniza sebep olan kosullardan birini hatirlatarak sen de istersen gel, beraber gitmesek de orada zaten aralarda gorusuruz deyin. gecistirmek yerine de sizin kafaniza uyamayan ozelliklerini arada samimi konusmalar sirasinda citlatabilirsiniz. belki duymaya ihtiyaci vardir. gecistirmek cok ergen bir davranis. olgun insanlar sorunlariyla yuzlesirler, ozellikle arada profesyonel baglar varsa...


  • mavicorap  (11.02.16 12:21:33) 
benzer durumda kalan biri olarak, ne yaparsaniz yapin size kusecek diyebilirim.

- haber verin, cumartesi bizim icin uygun diyin, ben de gelmek istiyorum, benim icin pazara alamaz misiniz diyip kusecek.
- haber vermeyin, duydugu zaman neden haber vermediniz diyip kusecek.
  • ekyil  (11.02.16 12:49:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.