[]

Supradyn All Day kilo aldırıyor mu?

Bazı yerlerde kilo aldırdığına dair duyumlar aldım, sizde böyle bir durum yaşayan var mı? ya da arkadaşlarınız arasında?

teşekkürler şimdiden.


 
Ben kaç yıldır arada bir (bazen her gün) supradyn'in eski versiyonu, son 1 yıldır supradyn all day, arada bemiks c vb. bir sürü vitamin kullandım. Hiçbiri acıktırmadı iştahımı açmadı, zaten iştahlı biri değilim.

Bence tamamen kişiyle ilgili, zaten iştahlı olanları daha da yemeye yöneltiyor olabilir. Bende hiç öyle etkisi yok. Bak üstteki arkadaşı acıktırmış. Dene. (ben zamanında kilo almak için spor yapan weight gainer kullanmış biriyim. Yiyerek alamıyorum onu belirteyim de)
  • rodriguez2  (10.02.16 20:52:33 ~ 20:52:45) 
@rodriguez2 kadar iştahsız biri değilim ama bende de bi değişiklik olmadı, sürekli atıştırmalar yemeler falan da olmadı, olmuyor.


  • pamuk helvalar cebe  (10.02.16 21:03:25) 
vitamin kilo aldırmaz


  • sta  (10.02.16 21:04:40) 
çok seneler önce (orta okul zamanlarımda) kullanmıştım.. çok zayıf bir çocuktum, hem de iştahsızdım ama bunu düzenli olarak kullanınca iştahım acayip açılmıştı ve hayatımın en kilolu dönemlerinden birini yaşamıştım vallahi.. (gerçi benim kullandığım all day değildi herhalde. şu kahverengi, bonibon gibi olan supradyn'di.)


  • vercingetorix  (10.02.16 21:10:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.