[]

kürk arıyorum

uygun fiyatlı bir kürk arıyorum. nereden alabilirim koyu mor-bordo renkler tercihim. hiçbir yerde rastlamadım.




 
Kendin yapabilirsin. Tüylü şirin bir hayvan buluyorsun. Örneğin bir tavşan al. Sonra canlıyken onu ayaklarından ve kollarından bir tahtaya çivile. Yavaşça derisini yüzmeye başla. Dünyanın en büyük acısını çeker ama kime ne canım senden önemli mi!


  • Traveller  (10.02.16 16:21:14) 
traveller +1.

fakat tek tavşan veya tilki yetmez, en az bir düzine al ve canlı canlı derisini falan yüz. niye yapabileceğiniz iş için, aynısını yapacak birine para ödeyesiniz ki?
  • re noreno  (10.02.16 16:29:17) 
oldu.


  • e haliyle  (10.02.16 16:29:49) 
üzerime giymek için hayvan cesedi arıyorum desene şuna...


  • peggy  (10.02.16 16:39:10 ~ 16:41:13) 
youtu.be

şu adreste bulabilirsin.
  • rakicandir  (10.02.16 16:55:18) 
kürk giymeyi ben de seviyorum. hiçbiri gerçek kürk değil. son derece hoş duran yapma kürkler var. annemlerin gençliğinde görgüsüzlük zamanında rusya ya falan gittiklerinde aldığı gerçek kürk ve kürklü kıyafetler var, bir kere bile giymedim. hakikaten dokununca bile insanın içi kötü oluyor. ben olsam kaliteli sahte kürk arardım, renk aralığı da daha geniş.


  • alice practice  (10.02.16 17:01:27) 
ne yazık ki yapay kürk için de çok büyük endişeler var:
www.dailymail.co.uk

  • rakicandir  (10.02.16 17:09:54) 
There isn’t any doubt that the environmental impact of fake fur is profoundly worse than fur-farming.’

It’s undeniable that fake fur is made from non-renewable petroleum-based products, such as nylon, acrylic and polyester, then treated with heat and chemicals to improve its look and feel.

These industrial processes use three times as much non-renewable energy as real fur, according to the International Fur Trade Federation.

sorun buysa, lcw, de facto, mango ve benzeri markalardan aldığınız kazak/mont/ıvır zıvırın tamamı akrilik, viskon, polyester vs. yani habercilik abartmasını bir kenara bırakırsak, aldığınız diğer bütün giyim ürünleri kadar zararlı yapay kürk.


edit: yüzde yüz yün, kaşmir, pamuklu ürünler alacak kadar zengin olmayan bizler için en azından.

edit 2: haberdeki e ama yapay kürkü petrol yan ürünü plastikle, akrilikle, naylonla yapıyorlar, gerçek kürk doğada daha çabuk çözünüyor o yüzden sahte kürk etik değil açıklamasını yapan 'uluslararası kürk ticareti federasyonu'ymuş zaten. bilgi kirliliğinden başka şey değil. kullandığınız plastik şişeler, naylon torbalar, her sene değiştirdiğiniz elektronik eşyalar plastik petrol türevi değil mi?
  • alice practice  (10.02.16 17:16:20 ~ 17:25:24) 
gerçek değil tabii ki sahte arıyorum. onun için de hayvanlar kullanılıyor mu? öyleyse hiç bakmayayim


  • madeleine elster  (10.02.16 17:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.