[]

breaking bad sorusu (spoiler içerir)

-- spoiler --

3. sezonda iki tane sessiz adam var psikopat olan, bunlar walter white'ın bacanağı hank'a pusu kuruyorlar. hank birini arabayla geri geri gelip diğer araçla arasına sıkıştırıp pert ediyor (ayakları eziliyor), diğerininde silahla beynini dağıtıyor (anlaşılacağı üzere 'ikiside' pert).

hank'ın hastanede olduğu sıralarda iki sessiz adamdan biri de hastanede ve ayakları yok, buraya kadar herşey normal ama beyni dağılan öteki adam sapa sağlam ortalıkta dolaşıyor. bu nasıl oluyor la? ölmemiş miydi o? hadi en iyi ihitmalle başı falan sargılı olması lazım ama nasıl dimdik ayakta oluyor onu anlayamadım.

neyi atlamışım biri açıklayabilir mi?

-- spoiler --

edit: savaşla aşkı karıştırmışım ben.

bahsettiğim kişiler birbirine benzeyen farklı kişilermiş.

 
ben izleyeli baya oldu, biri öldü öteki o gözüken diye hatırlıyorum ama?


  • icim urperiyor  (10.02.16 09:53:08) 
öyle bir sahne yok. bacakları olmayan adam gözüküyor sadece. gus veya mike'ı ikincisine benzetmiş olabilir misin?


  • asslangibi  (10.02.16 09:59:12) 
serap görmüşsün allahın çölünde :)

yok öyle bir sahne +1.
  • [silinmiş]  (10.02.16 10:05:26) 
@içim ürperiyor;

çatışma sahnesinde evet biri öldü (beyni patladığına göre ölmüştür diye tahmin ediyorum), diğerininde ayakları sıkıştı ve bir sonraki sahnede hastanede bacaklarının kesildiğini gördüm.

fakat takip eden sahnelerde o sessiz kardeşlerden biri yeni laboratuvara falan girip çıkıyor, hatta jesse'ye kızıyor üretim yapmadıkları için.

@asslangibi; hangi sahne yok anlayamadım? emin olmak için kontrol ettim de gus ve mike bambaşka kararkter, karıştırmıyorum.

edit: hakket serap mı gördük yoksa la. çatışma sahnesine tekrar bakayım bi.
  • tolga asp  (10.02.16 10:10:32 ~ 10:11:25) 
valla tekrar izledim ama aynı bahsettiğim gibi olmuş.

7. bölüme bakın (43. dakikada başlıyor çatışma, birinin ayakları ezilip yerde yatıyor diğeride tam baltayla hank'e vuracağı zaman hank onu kafasından vuruyor);
dizipub.com

8. bölüm 27. dakikada hastanedeki bacaksız adamı görüyoruz, 29. dakikada jesse kendini kompresörle şişirirken birisi gelip "neden pişen bir şey yok?" diyor. onu diyen kişi bu sessiz kardeşlerden biri değil mi yoksa fabrikada çalışan herhangi bir işçi mi?
dizipub.com
  • tolga asp  (10.02.16 10:23:08 ~ 10:24:22) 
O laboratuara giren adam, o bahsettiğin ölü adamdan tamamennnn farklı kişiler. geri sar ve dikkatli izle anlayacaksın ne dediğimi.

o değil de o adamlar çok küçükkkk detaylar. takılma bunlara. sahnelere, çekimlere odaklan. daha çok keyif alacaksın.
  • mza  (10.02.16 10:23:16) 
benziyorlar sadece.

hata bulmaya çalışma. çünkü bulamayacaksın. breaking bad perfecto.

o değil de hadi ben işsizim. işteyken işle ilgilenin arkadaş. ne boş vaktiniz var yemin ediyorum :D gidin fidan falan dikin. vatana hizmet edin :D
  • mza  (10.02.16 10:25:36) 
mza haklı galiba, laboratuvara giren kişi bambaşka biri olabilir. kel ve sessiz olunca onlardan biri sanmışım.


  • tolga asp  (10.02.16 10:26:47) 
latin kökenli meksikalı adamlar bunlar, birbirlerine benziyorlar. pert olan ikizlerle labroatuara girip niye pişen bir şey yok diyen adam tamamen farklı adamlar, sadece benziyorlar.

laboratuvardaki adamın adı victor bu arada.
  • kibritsuyu  (10.02.16 10:27:33 ~ 10:29:47) 
Laboratuvardaki adamın diğer iki sessiz adamla alakası yok. Tipler benziyor diye karıştırmış olabilirsin :)


  • ayaz mckiller  (10.02.16 10:29:34) 
Benzetmişsin, alakaları yok.

Bunlar kuzenler :

images4.wikia.nocookie.net

bu da benzettiğin herif :

vignette1.wikia.nocookie.net

edit : benzettiğin kişi düzeltmesi

ecx.images-amazon.com
  • kimlanbu  (10.02.16 10:53:28 ~ 11:58:35) 
@kimlanbu: yalnız adam tyrus ile değil, victor ile karıştırmış.


  • kibritsuyu  (10.02.16 11:12:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.