[]

ingilizce bilenlerin gorusune ihtiyacim var.

simdi ozetle sirket parti duzenliyor ben poster tasarimini yapicam.

--------------------

Dear All,
We are happy to announce that you are all invited to our party at xxxx. Let's have fun together!


• The shuttle will be running at 21:30 at the entrance of the building.
• Since the factory did not open officially, we kindly ask you not to make any check-in there with your social media applications.

-----------------

yukaridaki satirlarda grammer olarak bir hata var mi? yada soyle daha profesyonel/siirsel olur gibi goruslerinize de cok ihtiyacim var.

 
the shuttle will depart.

factory is not open officially.

(seninki de doğru ama) we kindly ask you to abstain from checking in (ya da avoid check-ins) daha güzel olur.
  • she was my baby  (10.02.16 09:32:04) 
abstain veya avoid bence de. bir de "with your social media applications" yerine through your social media accounts daha iyi gibi.


  • kulakligin calismayan teki  (10.02.16 09:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.