Giriş
(12)

maksimum 17000 tl ye alınabilecek en iyi 2. el otomobil acaba nedir nedir ?

sdeniz
maksimum 17000 tl ye alınabilecek en iyi 2. el otomobil acaba nedir nedir ?aile arabası olacak,ekonomik olacak tek derdi bu arkadaşın.
maksimum 17000 tl ye alınabilecek en iyi 2. el otomobil acaba nedir nedir ?
aile arabası olacak,ekonomik olacak tek derdi bu arkadaşın.
0
sdeniz
(29.10.09)
(bkz: polo)
0
blackdog
(29.10.09)
zafira
0
uckac
(29.10.09)
(bkz: corsa)
0
manfool
(29.10.09)
2005 model easytronic corsa 1.3 cdti enjoy+sp paket. kilometresi 70-80 bini geçmemiş olursa tadından yinmez. bende var diye demiyorum, gayet rahat, kullanışlı ve ekonomik bi araba. 2.elde de üzmez temiz olursa. :)
0
hevipeyra
(29.10.09)
opel almada ne alırsan al. polo olabilir 2001-2002-2003 boralarda güzeldir.
0
ne bakiyon kardesimm
(29.10.09)
nissan micra.. içi dışardan tahmin edildiği gibi dar, sıkışık değildir (her binen amma genişmiş bunun içi diyor), 1.2'leri az yakar, ufak olduğu için parkı kolaydır. Alınırken karşı çıkıyordum bayan arabası gibi gözüktüğü için, şimdi değiştirelim diyorlar farklı segmentte olmadığı sürece hayır diyorum. :) Tavsiye ederim.
0
snickers
(29.10.09)
1 milyar daha zorlarsanız honda civic vtec sport mükemmel araç
0
knorbulyon
(29.10.09)
eski kasa megane bilhassa stationwagon olanı aile arabası icin ideal
örneğin www.araba.com
0
hocam fazla egon var mi
(29.10.09)
aile 3 kişilik mi yoksa 5 kişilik mi?bu birçok şeyi değiştirir.
öte yandan dizel-benzinli ayrımı da var.
biraz daha bilgi verirsen daha çok kişi yardımcı olur.
0
otaci55
(29.10.09)
307 dizeller var. 50 liralık mazotla 490 km gidebiliyor. neredeyse km başına 10 kuruş
0
nickim onbes harf
(29.10.09)
2000-2001 model volvo s40. eheh :)
0
artikbenimdebirvolvomvar
(29.10.09)
o fiyat aralığında araç bakıyordum sonra üste biraz daha koydum ve sıfır aldım. imkanın varsa sıfır al ama ötv falan derken cozuttu yine fiyatlar. çok araştırdım son kalan araçlar şunlardı.

önereceğim araçlar
1 vw polo (satarken başın ağrımaz yatırım için aldığım için tercihim bundan yana oldu)
2 ford focus (zevkle kullanırsın)
3 honda jazz (tutumlu şehir içi arabası acaip geniş)
4 mitsubishi colt (motor ve yürüyen olarak çok sağlam)
5 hyundai accent era team (ucuz)
0
atrin
(29.10.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.