[]

Kötü enerjiye inanır mısınız?

Kimilerine göre nazar da denilebilir, sorun şu ki; ben inanmazdım.
Fakat bu sıra çok ilginç şeyler yaşıyorum. "İsmi lazım değil" birilerinin yanında sürekli elim ayağım dolaşıyor, bir şeyleri döküp saçıyorum, sağa sola çarpıyorum. İlginç bir dengesizlik hali oluşuyor. Başım ağrıyor.
Bana verdikleri hiçbir şeyi tüketemiyorum bir şekilde. Örneğin; yemek. Isıtırken bir tencere tamamen yüzüstü düşebilir mi? Düşüyor ve bir lokma bile yiyemiyorum. Çok sevdiğim bir tatlı katiyyen kapağını açamıyorum (bıçak vb her ekipmanı kullanarak) 15 dk uğraşıp tırnağımı kırıyorum, canım acıyor mesela.
Bunlar olduktan sonra kötü enerji ya da nazar her neyse kesin var diye düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?

 
O dediklerin benim başıma gelse, ben de senin gibi düşünürdüm. Haklısın yani öyle düşünmekte.

www.youtube.com
  • otonom  (09.02.16 09:18:54) 
İsmi lazım değil birileriyle kastettiğin sevdiğin hoşlandığın veya seni strese sokan birileriyse (kayınvalide, rakip bir arkadaş vs) elinin ayağının dolaşması bu yüzdende çeşitli sakarlıklar yapıyor olman normal. Nazara inanıyorum ama bunların nazarla ilgili olduğunu sanmıyorum. Nazara inanıyorsan felak ve nas surelerini okuyup Allah'tan bu konuda yardım dileyebilirsin.


  • delicevat  (09.02.16 09:23:36) 
benzeri şeyler benim başıma gelse el - göz koordinasyonumu etkileyen bir sorunum olduğunu düşünürdüm. şahsi sakarlıklarımı, kıl olduğum insanlara bağlamak bana zavallıca görünürdü.

yani bence öyle şeyler yok. var olduğunu iddia eden kişilerin tamamı kişisel tecrübeleri sonucu bunu söylüyor. ve kişisel tecrübeler bilimsel bulgu değildir.
  • zgrydn  (09.02.16 09:37:58 ~ 09:38:23) 
delicevat+1

İyi enerji de aynı şekilde yorumlanabilir. Karşılıklı güzel bir çekim hissettiğin birinin olduğu ortamda kendini çok iyi hissedebilirsin, bunu da iyi enerji, aura vs olarak yorumlayabilirsin ama temelde mesele psikolojik.
  • long live rock n roll  (09.02.16 09:46:49) 
BUnların hepsi lanetten.


  • Cursed Chico  (09.02.16 09:54:15) 
inanırım. ama bu pozitif-negatif enerjinin hayatı etkileme katsayısının abartıldığı kdr yüksek olmadığını düşünüyorum. sen istediğin kadar pozitif düşün, evinden çıktığın anda başına negatif birşey gelebilir. çok kasmamak lazım. sadece genel yaklaşımı pozitif tutmak, gerisini de akışına bırakmak gerek.

pozitif düşünüyorum çok mutluyum diye bir olay yok.
  • eindaclub  (09.02.16 10:06:23 ~ 10:06:41) 
Negatif enerji aldigimiz ve uzerimizde gecici bir mutsuzluk hatta belki ugursuzluk birakan insanlarin varligina inanirim evet.ama bunu abartmamak lazim.bu gun onunla karsilastim butun haftam kotu gececek her seyin sorumlusu o seklinde inanışı dogru bulmuyorum.


  • aquarium  (09.02.16 10:22:32) 
inanmak istedikten sonra her seyi enerjiye baglayabilirsiniz.
beyin fonksiyonlarini bilen bir profesyonel, sundan dolayidir diyebilir ya da daha arastirmaya dayali bir sey soyleyebilir ki daha cok merakimi doyururdu. bu yuzden inanmak degil bilmek isterdim.

  • bir varmis bir yokmus  (09.02.16 10:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.