[]

go pro

bu go pro'nun özellikliği küçük ve geniş açılı mercek kullanması mı?

şunu alsam kaç dakikalık çekim yapabilirim?
www.bimeks.com.tr

hem hafıza hem sarj olarak?

2 saatin üzerinde tek çekim yapabilir miyim?

ses kayıt nasıl? iyi sayılır mı?

bir de şu var mesela

www.dx.com

 
selam, eğer ucuz yollu bişey arıyorsan xiaomi yi'yi tavsiye ederim. f/p cihazı ben çok memnunum. en son 67 dolar civarındaydı. görüntü kalitesi goproya yakın diyebilirim.

görüntü kayıt süresi alacağın micro sd kart'a göre değişebilir. 16 gb micro sd kart ile xiaomi yi ile 1080p 60fps kalitede yaklaşık 1 buçuk, iki saat kayıt yapabiliyorum. micro sd kart ne kadar büyükse daha fazla kayıt yaparsın.

ses kayıt'ı housing (su geçirmez kap) ile biraz buğulu, ama housingsiz ses kayıdı başarılı diyebilirim.
  • hoikam  (08.02.16 19:44:19) 
benim için önemli olan geniş açılı çekmesi sanırım bu 150 derece gopro 170 derece civarı.

normal kuru ortamda korumasız kullanacağım zaten korumalık bir durumu yok..

tr'de bulamıyorum XiaoMi Yi'yi bu arada..
  • dedim dedim de kime dedim  (08.02.16 19:50:53) 
gösterdiğiniz go pro full hd çekmiyor. görüntüsünden pek memnun kalacağını düşünmüyorum. diğer go prolar gibi düşünme baya düşük modellisi bu. açısı hakkında bi bilgim yok. ama xiomi yi de geniş açılı çekiyor youtube'dan örnek görüntülerini aratabilirsin.

evet tr yetkili bir satış yeri yok. gearbest.com diye bir site var. çinden ortalama 1 ay içinde getirtebilirsin. eğer 1 ay çok uzun diyorsan, sahibinden.com dan sıfır şeklinde satış yapanlar var oradan da alabilirsin.
  • hoikam  (08.02.16 19:59:42) 
ayrıca xiomi yi nin içinden ekstra bir aparat çıkmıyor. istedğin aparatları ayrıca alman gerekiyor.


  • hoikam  (08.02.16 20:00:38) 
eş-dost'tan alıcaz anlaşılan..


  • dedim dedim de kime dedim  (08.02.16 20:15:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.