[]

bulgaristan svilengrad'tan edirne'ye nasil gidebiliriz?

Merhaba,
Su an sirbistan'dayiz. Yarin bla bla car ile sofya'ya gececektik ki sofor bizi svilengrad denen yere kadar goturebilecegini soyledi. Ben de haritadan baktim turkiye'ye oldukca yakin. Madem oyle, bir sekilde edirne'ye gecip oradan otobusle istanbul yaparsak cok daha ucuz olur diye dusundum.
Var midir bu bolgeleri bilen, yardimci olabilecek?


 
Otobuse binecekseniz haskovo'dan binin.
Xackobo diye yaziliyor galiba.

Onun haricinde ben svilengrad'dan otostop cekmistim bi arkadasimla (viyanadan baslamistik) bir suru turk tir soforu var ve aliyorlar. Sinira 2 km kala kuyruga girildi, bizim gecmemiz 1 gunu bulur dedi. Biz de indik, yuruduk o 2 kmyi ve sinirdan yuruyerek gectik.

Hic sorun olmadi.
  • kuehles blondes  (08.02.16 18:40:31) 
Svilengrad in icinde inerseniz cikmaniz zor olur ama, sofor tam nereye gidiyormus? Burgas'a filan mi? Yoksa son destinasyonu mu svilengrad? Biraz daha ayrinti verirseniz sevinirim.


  • kuehles blondes  (08.02.16 18:41:49) 
Svilengrad meydanda bir suru 34 -22 plaka arac goreceksiniz.gideni gordunuzmu yapisin sizide gotursun.veya anayolda svilene gelmeden otoban uzerinde inin ve otostop cekin,yeni yol yaptiklari icin sehre inmeden yolda devam ederseniz daha iyi olur.kapikuleyi yurume gecin.cikista yeniden otostop cekin.sehre 8-10 km mesafe.


  • cizgilipijama  (08.02.16 19:30:01) 
Kuehles blondes
Adam haskovo'ya gidiyo olarak gorunuyo ama bize svilengrad'a birakirim sizi dedi. Yani svilengrad son duragimiz.
Biz de otostop dusunuyoz su an.
  • sckxyss  (08.02.16 22:16:16) 
Haskovo svilengrad'dan once bildigim kadariyla, svilengrad neredeyse sinirda. Ve aralarinda 70 km filan var? Yakin da degil yani adamin soyle bi birakayim dedigi kadar. Madem oyle sinira kadar biraksin sizi oradan cok yakin yani. Haskovodan svilengrada gitmeye usenmiyorsa??

Otostop is gorur rahatca, hic merak etmeyin. Otoban ayriminda inseniz daha iyi olur. Bizim tecrubemizi anlatiyim: Asil otobandan degil de haskovo merkez-svilengrad arasindaki yoldaki (E80 mi ne o yolun adi) turkiye otobani ayriminda inmistik. Duz devam edince burgas yolu, sagdaki cikistan cikinca ustteki TEMe baglaniyordun, yani turkiye yolu. Baya otobanin ustunde otostop cektik yani. Hem de yazin. Kimse de hop bilader noluyor demedi.

Bol sans :)
  • kuehles blondes  (08.02.16 23:42:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.