[]

Clenbuterol ventolin vb. İlaçlar

Kullanmak çok zararlı biliyorum. Ölüme kadar götürüyor yüksek dozda biliyorum. En güzeli doğal yollarla zayıflamak bunu da çok iyi biliyorum...

175 cm boyunda 75 kiloyum (30 kilo verdim 10 ayda doğal bir şekilde) ne kadar dikkat etsem de kaçınılmaz sarkmalar var bel bölgesinde. Her yerim süper ama karın bölgemden nefret ediyorum. %17-18 yağ oranım var tahminim.

Son çare bir altın vuruş yapıp bu ilaçlardan mı denesem? Çok sağlam yağ yaktırıyormuş çok da kullanan var. Şöyle 1 ay kullanıp bıraksam kalıcı hasar olur mu acep kalbimde falan?

Bunca zaman emek verdim harika bir forma girdim ve uzun zamandır da koruyorum ama dediğim gibi karnım sarkık:( estetik ameliyat olsam onun da iyileşme süreci çok uzun ve sancılıymış. Çok kafama takıyorum bu olayı çünkü çok daha güzel bir vücudu hak ettiğimi düşünüyorum.

 
Ventolin karnındaki sarkıklığı toparlamaz.


  • arnold schwarzeneger  (08.02.16 14:27:23) 
clenbuterol'ü bizim arkadaşlar kullanıyordu. türkiyede olmadığı için bulgaristan'dan alıyorlardı. o ilaç metabolizma hızlandırıyor. yani durduk yerde terleme vey hızlı kalp atışların oluyor. o ilacı kullanacaksan spor yapman şart.
ventolin de ciğeri açsın da daha fazla koşabileyim diye kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
senin çaren winstrol ama onu kullanmak da sakıncalı olabilir.
  • cekilmis gayfe  (08.02.16 14:38:00) 
3 yıldır düzenli spor yapıyorum zaten. bu clenbuterol'u vurup koşu bandına çıksam zaten artmış olan nabzım iyice artınca kalp krizinden geberirim muhtemelen korkum bu aslında:(


  • yazar yazmaz yazan yazar  (08.02.16 14:41:14) 
Bunların hiçbiri öldürmez normal şartlarda ama Clenbuterol kullandım yağ yaktım diye bir şey yok. Kullandığında yine diyet/antrenman yapman gerekiyor, aksi halde boşuna kullandığınla kalıyorsun. Tek olayı nabzını yükseltiyor biraz o kadar. Ayrıca sarkmalara falan olumlu bir etkisi de olmaz tabii. O başka bir olay. Bu yağ yakımı konusunda en etkili kimyasal DPN'dir. Vücuttaki ATP üretimini baskılayıp vücut ısısını yükselterek termojenik etki ile yağ yakımı sağlıyor. Ölümü göze alan bir cesuryüreksen bunu araştır ama bu pek "Zararlarını biliyorum ölüme kadar götürüyor ama olsun" gibi şeyler dinlemiyor. Bunu doktor kontrolünde alıp gerçekten de ölen insanlar var. Clenbuterol bunun yanında bonibon gibi bir şey kalıyor. Tabii kullanmadan önce fazladan birkaç derece artan vücut sıcaklığının ne tür etkileri oluyor bunları bir araştırmanı da öneririm.


  • angelus  (08.02.16 14:45:19) 
Ben düz adam yorumu yapacağım. Bilgi vermişler zaten. Bu işin kestirme yolları var elbet ama herkesin kullanamama sebebi belli. Kilo problemi yaşayan biri olarak zaten güzel bir başarı yakalamışsın, elinin tersiyle iteceksin onu. Artık amacın diyet ve zayıflamak değil, spor ve sağlıklı beslenme olmalı. Yoksa hepsini alırsın geri emin ol.


  • hasmetizm 2046  (08.02.16 14:55:50) 
yok ölmek istemiyorum daha görecek günüm var götüm yemez o kadar. şuna eminim ama bu son kalan yağlar öyle kardiyoyla ağırlık çalışmasıyla diyetle gidecek gibi değil. dışarıdan bir müdahale şart...


  • yazar yazmaz yazan yazar  (08.02.16 14:56:41) 
Alerjik astım hastasıyım.
Üstelik spor da yapıyorum. Doktorum krize girmeyeyim diye (spor salonunda step aerobik yapıyorum ve toza alerjik var. Sokakta da kosamiyorum kökene alerjim var) spordan once 3 puf ventolin alip oyle basla demisti.
Bu kadar yıldır (10+) ventolinin zayiflattigini ilk kez sizden duyuyorum.
O zaman ben neden sporla diyete rağmen 50 lerden 70 lere firladim???

Zararlı olduğunu biliyorsunuz başka bir sey demeyeyim.
Ama en azından bilin, z ayiflatmiyor.
  • balik kraker  (08.02.16 15:39:17) 
Clenbuterol gibi yağ yakıcı ilaçlar kalbi zorladığından Ölüme sebebiyet verebilir. Oldukça riskli. Steroidlerden bile tehlikelidir. Yan etkisi de çok fazla. Günlük hayatı zorlaştıracak el titremesi , uyuyamama gibi yan etkileri var.


  • roe  (08.02.16 15:55:08) 
nefes yoluyla alınan ventolinle oral alınan ventolin arasında fark var. astımlı balık kraker arkadaş ilaçlarına devam edebilir :)


  • fayfim  (08.02.16 16:35:52) 
sarkıklığı kas çalışamsı toparlar.

clenbuterol ise yükske dozajında ölümcül bir ilaç. diğer tüm ilaçlar gibi, hayatta da yüksek kullanımı ölümcül olan şeyler vardır. suyun fazlasıyla bile zehirlenebilirsiniz.

sağlam yağ yaktırdığı doğrudur, bir dnp değildir. ama sihirli bir değnekte değildir clen.

beslenme ve antrenman düzgün yapıldığında katkısı muhteşem olur.

testosteron enanthate, ve trenbolone + winstrol kürüne girmiş birisi olarak bunları söylüyorum. bilimsel yanıyla konuşmuyorum, ve sorumluluk kabul etmiyorum lskfşflkg
  • skid row  (26.02.16 13:35:13) 
ilaçla zayıflamak ya da kas yapmak isteyenlerin iq'lerini tahmin etmem istense 100-110 arası bir şey söylerim.


  • kaledekiyalnizlik  (26.02.16 13:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.