[]

Atmaver (Freecycle) grubunda bir ürün verdim

ama alan kullanıcının ürünün değerini bilemeyeceğinden şüphe ediyorum şu anda ve gerçekten kullanabilecek birisine gitmesini isterdim. acelem olduğundan hemen de yorumlarda açıkladım dün.

oldukça spesifik bir ürün, tek bir konuya hiteb ediyor.

sonrasında birkaç kişi mesaj attı, gerçekten onların ihtiyacı olduğunu hissettim ve üzüldüm açıkçası...

şimdi bu durumu geri çeviremem dimi? çevirebilirsem nasıl?

tikler sonra gelecektir.

 
Çevrilebilir. Başka bir kişinin daha çok ihtiyacı varmış diyip ona verirsin, bir şey olmaz :) Kusura bakma filan da denince ortada bir şey kalmamış olur.


  • fakyoras  (08.02.16 14:22:41 ~ 14:23:07) 
Eğer ürünü çoktan verdiysen maalesef geri çevrilemez bundan sonra. Ama o kişiyle irtibata geçip "tamam sana vericem" dediysen fakat henüz vermediysen geri çevrilebilir. Diğer taliplerle iletişime geçip, istediğin birini seçersin. Fakat anladığım kadarıyla sen çoktan vermişsin ürünü.

Çok fazla takma kafana. Oluyor freecycle'da böyle şeyler. Ben de çizim masamı vermiştim böyle birisine ama içimde de çok müthiş bi soru işareti kalmıştı "acaba" diye. Tabi en güzeli aslında -ki ben de yaşayarak öğrendim bunu- ilk mesaj atana değil de, en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğün kişiye vermek ürünü. Zaten grubun da ilk mesaj atana verilecek diye bir kuralı yok.
  • Thredith  (08.02.16 14:28:27 ~ 14:29:24) 
böyle gruplarda ilk yazana verildiğinden ne olursa olsun hemen atlayan tipler çoğunlukta oluyor. böyle hissediyorsan verme.

düştüğü an hemen yorum yazan tiplerin ürünü daha sonra almadığına çok şahit oldum.

ya da ilk gelene değil en çok ihtiyacı olana verilecektir de. gelenler arasından seçersin.
  • [silinmiş]  (08.02.16 15:42:24) 
henüz vermediysen 'eniştemin evindeydi, bana sormadan vermiş birine k.bakmayın :(:(' ayağı yapabilirsin.


  • icim urperiyor  (08.02.16 16:10:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.