[]

resmi tatilde çalışmak

böyle tırt bir şey için vaktinizi aldığım için özür dilerim.

malum bugün türkiye'nin en önemli günü ve resmi tatil, diğerlerinden farklı olmak üzere bugün işçi çalıştırmanın cezası da var ama maalesef biz çalışıyoruz. hadi ekmek yediğimiz yere ihanet etmeyelim diye şikayet de edemiyoruz, peki ne yapmalı? ölümüne sövmek tatmin etmiyor. bu arada mesai falan da almıyoruz, 8:30-19:00 arası çalışıyoruz, belirli bir yemek saatimiz de yok.


 
Dün akşam saat 13:30-19:00 arası "hiçbir iş yapamayan" ama buna rağmen ofiste durdurulan biri olarak şunu bilmeni isterim ki bugün de yalnız değilsin.


  • pass  (29.10.09 09:16:18) 
üzülme ben de bu durumda çalışıyorum destek olabiliriz birbirimize:p


  • vurursa gol olur  (29.10.09 09:29:36) 
29 ekim'de calistirmayi yasaklayan kanunda (diger resmi tatillerde calismayi sizin de kabul etmeniz durumund ve 1 gunluk ucret karsiligi isci calistirmak mumkun) aksi durum icin yaptirim ongorulmediginden, acilan mahkemeler yargitaydan donmus. yine de isterseniz i$ mahkemelerinde sansinizi deneyin, belki parasini alirsiniz :)


  • no avalon  (29.10.09 09:36:54) 
birkaç farklı yol takip edebilirsiniz ;

1-ölümüne söver, ana baba bacı gardaş düz gidebilirsiniz.
2-il/ilçe SGK müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz (ha sonra sizi işten çıkarır ona bişey diyemem, ama onun da kolayı var efenim, bi güzel davanızı açar, seve seve tazminat ödetirsiniz, amma ve lakin bu krizde bir daha nerden iş bulurum efendi ? diye sorarsanız, haklısınız..
3-yok ben çalışırım, 1 kat zamlı ücretimi de alırım, oh laa laa diyebilirsiniz ki bu durumda bunu kanıtlamanız gerekir o da bi hayli zordur eğer size bordro falan vermiyorsa
4-Allahım neydi günahım ?
  • Bigvocate  (29.10.09 10:55:45) 
sadece sövmekle yetiniyoruz. telefınla ihbar gibi bir yer olsa anında gizli ihbarda bulunurum valla. dün öğleden sonra ve bu sabahtan beri bir kere santral telefonu çalmadı yahu.


  • menon  (29.10.09 12:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.