[]

biz sizi ararız denilen iş görüşmesi

geçen hafta bir iş mülakatına girdim. olumlu bir şekilde uğurlandım ve haber vereceğiz denildi. hala ses seda çıkmadı. olumsuz sonuçlandıysa bile ne olduğunu sormak için şirketi aramalı mıyım? müdür naaptınız benim iş nooldu gibisinden?




 
@bitethepain. yok ilanın kapanış tarihi 7 şubat yani dün. aramalı mıyım bu durumda?


  • ekonometri okuyan adam  (08.02.16 12:40:01) 
zimnen demek isteniyorki, ararsak gelirsiniz. gelememeniz zaten bir iş bulduğunuz anlamina gelir.

aramamizi bekleyin, demedikleri sürece pek umut bağlama bu sözlere.
  • 1adam  (08.02.16 12:40:10) 
arayıp sormanda bir sakınca yok, ara tabi.


  • tiny penny  (08.02.16 12:45:57) 
tabi ki arayıp kendini hatırlatıp sorabilirsiniz ya da mail adresini aldıysanız mail de atabilirsiniz.

edit: bağlaç olan de ayrı yazılır
  • zeytinyaglicinseddi  (08.02.16 12:48:38 ~ 13:26:25) 
bence ararsan şu karikatür gerçekleşmiş olur; www.seniste.com

:) arama.
  • sivil admin  (08.02.16 13:24:16) 
kurumsal firmalarda genelde 2 hafta kadar geri dönüş süresi oluyor. 2 hafta sonra ilana kariyer net tarzı bir yerden başvuru yaptysanız oradan olumsuz sonuçlandı maili atıyorlar. olumlu olursa ararlar zaten.
bence 2 hafta sonrasında halen geri dönüş olmaz ise ara.

  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (08.02.16 13:39:26) 
cevaplarınız için teşekkürler. ben mail attım ama onlar mailimden bağımsız işe alınmadığımı yazdılar. asdasd. iş arıyorum bana iş bulun ya :(


  • ekonometri okuyan adam  (08.02.16 14:57:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.