[]

Risk Gizli Hedef Oyunu Görevleri

Merhaba arkadaşlar,
Elimizde Risk oyunu var ama görev kartları kaybolmuş. Geri kalan her şeyi tam. İnternetten araştırıyorum görevleri bulamıyorum. Kutunun üzerinde 14 adet görev kartı yazıyor. Görevleri bulsam çıktı alıp oynayacağız ama bulamadım.

Elinde olupta yazacak veya netten bulabilecek kimse var mı?

Teşekkürler,

 
  • givemesomesubstance  (08.02.16 13:08:12) 
The RISK FAQ lists the following missions:

2.2.1.1 What are the possible missions?
There are 14 (only 12 in the 1998 US edition) different missions, as follows:

i) Kill a certain colour. There are 6 of these, one for each colour. If fewer than 6 colours are going to be used in the game then the cards corresponding to the unused colours are removed from the deck before missions are given out. (This is quite clearly stated in at least some versions of the rules, and failing to do so doesn't make much sense.) If you draw your own colour, then your mission changes to mission (iv).

ii) Conquer some combination of continents. There are 6 of these:

Conquer Asia and South America;
Conquer Asia and Africa;
Conquer North America and Africa;
Conquer North America and Australasia;
Conquer Europe and South America and a 3rd continent of your choice [this mission is omitted from 1998 US edition];
Conquer Europe and Australasia and a 3rd continent of your choice [this mission is omitted from 1998 US edition].

iii) Occupy 18 territories with at least 2 armies in each territory.

iv) Occupy 24 territories (no restriction to 2 or more armies in each).
  • glamdr1ng  (08.02.16 13:23:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.