[]

DVD / DivX Player?

Şöyle DVD olsun, DivX olsun, USB marifetiyle HDD olsun, oynatacak bir aygıt bulmak mümkün mü? Mümkünse hangisi? Günahı nedir ayrıca? Gayet CRT TV'de kullanılacak. Aşmış bir alet olmasına gerek yok.




 
Bilimum Teknosa, Bimeks, hatta Carrefour türevlerinde mevcut. 80-90'dan başlar...


  • pass  (29.10.09 09:17:49) 
yalniz alirken bulundugunuz ilde servis var mi, bi bakin. dandik bi piranha aldimdi 10 lira daha ucuz diye, kosa kosa gidip geri verdim (ankaradayim).

yerine sunny marka aldim, indirimde 75 liraydi, normal fiyati 80 (bimeks'de, ha hepsini gezdimdi tabe :). cok memnunum kendisinden, tavsiye ederim.
  • no avalon  (29.10.09 09:42:23) 
mediamarkt'ta premier marka dvd/dvix player 44 tl. kaçırmamanı tavsiye ediyorum. fiyat müthiş.


  • hasnicktir  (29.10.09 11:29:46) 
peki, usb girişi olan aygıtlara şu taşınabilir hdd'leri bağlayabiliyor muyuz?


  • actionary  (29.10.09 11:49:32) 
bende minton var bi tane. flash diskten izlerken takılıyor. aleti kapatıp açmanız gerekiyor. hele hard disk takınca bazı dosyaları hepten görmüyor. minton'dan uzak durun. diğer markalar hakkında bilgim yok ama benimkinde olduğu gibi abuk sorunları olabilir. dikkatli seçmek lazım.


  • raikkonen  (29.10.09 11:51:24) 
bunlarin bir kismi o kdar gelismemis oldugundan bagladigiz usb aletin buyuklugune gore performansi dusuyor veya harici diski gormuyor bile.

~80 tl civarindakiler bu konuda sorunsuz. benimki canavar gibi gosteriyor mesela. piranha'yi geri verme sebeplerimden biri se bu idi...
  • no avalon  (29.10.09 12:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.