(3)
Hadi ortalamamı hesaplayın lütfen
kitap arasında kalmış silgi tozu
Sevgili calculus profları,Muhtemel mezuniyet ortalaması hesaplaması yapmam lazım. Kafamı bastıramadım bir türlü. Muhtemel harf notlarımı falan versem biri yapabilir mi özelden?Bi de transkript 166 kredi almışım gösteriyor. Altta diyor ki mezuniyet için gerekli kredi yükü 128. Şimdiye dek aldıgım kre
Sevgili calculus profları,
Muhtemel mezuniyet ortalaması hesaplaması yapmam lazım. Kafamı bastıramadım bir türlü. Muhtemel harf notlarımı falan versem biri yapabilir mi özelden?
Bi de transkript 166 kredi almışım gösteriyor. Altta diyor ki mezuniyet için gerekli kredi yükü 128. Şimdiye dek aldıgım kredileri sayıyorum 139 ediyor. Bu ne bu?
0
kitap arasında kalmış silgi tozu (
08.02.16)
@rayde akts kredisi 200lerde ona hiç girmedim
0
🌸
kitap arasında kalmış silgi tozu
(
08.02.16)
bir dersi birden çok aldıysan alınan kredin fazladır. aldığın her dersin kredisini bir kere sayarak kullanılan kredini bulursun. sonra o derslerde aldığın notlara bağlı olarak puan bulursun. daha sonra o puanların toplamını kullandığın krediye böl işte sana ortalama.
0