[]

kabin valizi

iyi geceler,

pegasusla yurtdışına gidecğim, 20 kilo valiz + 8 kilo kabin valizi hakkımız var. kısa süreli gidiyorum kabin valizi yetecek ama içi 8 kiloyu kesin aşar.

ölçüleri küçük olduğu için kabine alırlar mı? başka bagaj vermeyeceğim aşağıya. 20 kiloyu küçük ölçü olduğu için içeri alabilir miyim yani?

vaktim az da bavul beklemek istemiyorum. teşekkürler.

 
20 kg bagaj hakkınızı, kabin içi 8 kg yükün yerine kullanamazsınız.

ebatları küçük ise dikkat çekmeyeceğinden herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
  • ada meltemi  (07.02.16 22:58:50) 
pegasusla yurtiçi uçuş yapıyorum daha bi kere bile o valiz çok büyük 8 kiloyu aşar gel hele şöyle dedikleri olmadı. 12 kiloluk valizi el bagajı olarak sokmuşluğum var ki boyutları da küçük değildi. ama birden fazla çanta dikkat çekebilir.


  • manuelka  (07.02.16 23:28:49) 
Kilo olarak düşük ama genişlik olarak baya büyük olan valizı kabine aldık kabine sigdiramadik ikiye böldüK

TartMaZlar
  • indescribable  (07.02.16 23:59:46) 
cuma günü sabiha gökçenden pegasus iç hatlarda bagaja 27 kilo verdik iki kişi 15'er kilodan. elimizde koca bir sırt çantası ve devasa boyutta iki poşetle geçtik. bir de kişisel çantam vardı. kimse kabini ne tarttı ne de bu ne böyle demedi.


  • sanal cicek  (08.02.16 07:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.