[]

amazon cahiline yardım

az önce bir sipariş verdim amazon'dan. adresimi, kartımı kaydettim, alışverişi yaptım, siparişi verdiğime dair mail de geldi. yalnız mesele şu ki kartımın güvenlik kodunu sormadı bu amazon bana, hiçbir yere de girmedim o kodu, hesabıma baktım, para da çekilmemiş duruyor. neler olmuş olabilir? neler olacak ya da sonrasında? normal mi bu durum?

ilk alışverişim amazon'dan, fazla vurmayın rica ederim.

önemli ek: az önce provizyona düştü ödeme de nasıl çekebildiler bu parayı yahu?

 
Normal bu durum.


  • naberabi  (07.02.16 22:07:55) 
provizyona düşmesi, çektikleri anlamına geliyor benim için de asıl soru cvv2 kodu istemeden öyle herkes ulaşabiliyor mu hesabımıza yahu? e nerede kaldı bunun koruması?


  • devilred  (07.02.16 22:13:25 ~ 22:15:02) 
kartını kaydederken cvv2 girmedin mi zaten?


  • yüzyıllık yalnızlık  (07.02.16 22:20:18) 
evet ayni durum bende de var. cvv kodu olmadan aldilar parayi, nasil yaptilar bilmiyorum


  • jedilance  (07.02.16 22:20:27) 
okuduğum kadarıyla bazı güvenilir iş yerlerine böyle kıyak (cvv2 istememe) yapılabiliyormuş, bu vesileyle öğrenmiş oldum, siz de öğrenin :)


  • devilred  (07.02.16 22:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.