Merhaba herkese,Polenezköye bu mevsimde, yağış varken gitmek sizce nasıl olur? Gezmek açısından yağış sorun olur mu? Nereler gezilebilir? Bir de yemekler sanırım orda çok pahalıymış, ucuz ve nezih restaurantlar var mı bildiğiniz?Teşekkürler;)
Merhaba herkese,
Polenezköye bu mevsimde, yağış varken gitmek sizce nasıl olur? Gezmek açısından yağış sorun olur mu? Nereler gezilebilir? Bir de yemekler sanırım orda çok pahalıymış, ucuz ve nezih restaurantlar var mı bildiğiniz?
Teşekkürler;)
0
hiç iyi bir fikir değil bu havada gitmek. en guzel ılkbaharda gitmektir polonezkoye.
0
Sonbaharda da güzeldir. Brunch için Leonardo' yu önerebilirim. Ata biniyorsanız; hem brunch yapıp, hem de at binebileceğiniz ve üstelik köpeğiniz varsa, eğitime de götürebileceğiniz American Kennels diye bir yeri de görün. Köpeğiniz yoksa, at binmiyor da olsanız, brunch yapabilir, güzel şöminesinin karşısında şarap içebilirsiniz. Atları ve köpekleri seyredebilirsiniz. Harika bir kır manzarasının eşliğinde.
0
Teşekkür ederim tavsiyeler için, şimdilik çok da yağış yok gibi.. yani gidiyoruz;)
0