[]

Tipin günlük yaşama etkisi

Üniversitede okurken bir ev arkadaşım vardı, oldukça yakısıklı bir çocuktu, benden bile diyeyim de siz dusunun (swh)

Bu adamla uçak yolculuklarında hep en iyi koltuğu verirlerdi (exit), aynı zamanda apartmandaki komsular hep ne bileyim yemek falan getirirlerdi elemana, beni gorunce yuzlerını eksitirlerdi. Hocalar falan çok iyi davranırdı.

Neyse, olay şu, eşgalin kayıklığı ya da brad pittliği günlük yasantımızı etkiliyor mu?

Güzellik-yakışıklılık mahalle bakkalından ekmek alırken artı puan mı?

 
acımasız olacak ama artı puan...

ama öyle komşuların özellikle bu yüzden yemek getirdiğini falan hiç duymamıştım. o biraz uç bir örnek.
  • ruhen hastayim ben  (07.02.16 21:57:13 ~ 21:57:52) 
Yapilan pek cok arastirmaya gore ayni pozisyonda calisan daha eli yuzu duzgun kiz ya da erkegin maasi bile daha yuksek.

Bazi sosyal deneyler de var hem kiz hem erkek versiyonu seklinde. Daha guzel gorunumlu olan kiz mesela ucretsiz olarak otobuse biniyor, ayni kiz paspal kiyafetle binemiyor vb.

Ya da erkek icin soruyorlar sokaktan gecen kizlara bu adam neci diye, kizlar "yonetici", "sanatci", "ben bunla cikarim" falan diyor. Sonra ayni adam saci sakali karismis, paspal kiyafetlerle cikinca burun kiviriyorlar.

Kissadan hisse: "ye kurkum ye" :)
  • crown  (07.02.16 22:00:20) 
Aslında erkeklerde bu biraz ters tepiyor bizim memlekette. Güzel kızlar harbiden hayatı premium üye gibi yaşıyor da, yakışıklı, böyle babyface adamlar genelde züppe izlenimi yaratıyor, davranışlar da o yüzden biraz ters oluyor.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (07.02.16 22:01:12) 
malesef.
not: çirkinspor.

  • rakicandir  (07.02.16 22:01:36 ~ 22:02:13) 
sadece yakışıklılık değildir o, güzel giyinme, güler yüzlü olma, iyi konuşma gibi meziyetlerle birleşmiştir. kimse sadece yakışıklı diye sık sık yemek getirmez ama güzel/yakışıklı olmanın artı puan getirmediğini söylemek direkt yalan söylemektir.


  • kuzey li  (07.02.16 22:01:38 ~ 22:11:04) 
Kesinlikle etkiliyor. Çirkinliğin altında da karizma denilen dışarıya doğru bir ışıltı varsa o da kurtarıyor. Olmadı, abartısız, doğal özgüven de çalışır.


  • neynep  (07.02.16 22:04:29) 
kesinlikle artı puan. asansöre binerken dahi artı puan ne yazık ki.


  • icim urperiyor  (08.02.16 01:22:57) 
kesinlikle etkiliyor.

internette devamlı görüyorum, "önemli olan kendini ne kadar geliştirdiğin, kişisel yolculuğun, okuduğun kitaplardır" filan diye coşuyor millet.

yalan söylemeye, kendimizi kandırmamıza gerek yok. insanlarla tanıştığın anda daha en baştan elenirsen (burnun yamuktur, kilon azdır/çoktur, gözlüğün vardır, kulağın büyüktür, elbiselerin x marka değildir, kısaca karşıdaki kişinin karalistesindeki bir özelliğin vardır) üsttekilerin değeri çöp poşetiyle eşit değere iner. sadece karşı cins için demiyorum bunu, herkes için diyorum.

illa böyle uç şeylere de gerek yok, sadece görünüşüne dikkat ederek bile saç baş karışık halinden çok daha fazla saygı görürsün. saç taramak ve şekilli sakal kesebilmek bence bir yetenek değil ama insanların hoşuna gidiyor, beğenilmek istiyorsan yapacaksın mecburen.
  • hayirsiz  (08.02.16 01:34:31 ~ 01:37:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.