[]

Haftaiçi beslenmem düzgün gibi ama kilo veremiyorum hareketsizlikten

Merhabalar

Haftaiçi çalışırken hep aynı şeyleri yiyiorum:

Sabah: Şirketin yemekhanesinde yaptığım için standard. 1 parça peynir, 10 çeri domates, 1 yumurta, 1 tabak roka(veya maydonoz) ve 1 bardak çay. Bu kadar.

Öğle: Şirketin yemekhanesinde genellikle, çorba içmiyorum. 1 tabak diyet ana yemek ve yanında yağlı değilse pilav veya makarna. Bir de varsa meyve ve bir tabak yoğurt.

Akşam: Bazen şirkette çıkmadan yemekhaneye inip çorba ve diyet yemek yiyiyorum veya evde genellikle mevye ve çiğ köfte(lavaşsız)

Hiç ekmek yemiyorum. Bunun yanında öğünler arasında iki yeşil elma ve bir avuç ceviz yiyiyorum.

Fakat benim sorunum şu. Avcılarda oturuyorum ama Gebzede çalışıyorum. Sabah 6'da uyanıyorum ve akşam 9'da evde oluyorum. Sabah 2 saat, akşam 2.5 saat trafik çekiyorum ve bt'de olduğum için sürekli oturuyorum. Sabah serviste otur, işyerinde otur, akşam serviste oturuyorum. Sürekli oturmaktan dolayı eve geldiğimde inanılmaz yorgun oluyorum. Bu yüzden spor da yapamıyorum haftaiçi. Haftasonu da anca dinlenmekle geçiyor.

182 cm boyunda ve 80 kiloyum. Vücudum kötü durmasa da tahmin edeceğiniz gibi göbek biraz kendini göstermeye başladı.

Bu durumda birine, evini taşı veya işini değiştir (ikisini de şu anda yapamam) tavsiyeniz var mı acaba?

Hayatım hiç istemediğim bir hal almaya başladı bu nedenle.

Teşekkürler.

 
Kesinlikle haftasonu spora gitmelisin. Bu seni başta yorucak ama spor yaptıkça devamlılık sağlarsan 1-2 sene içerisinde alışıcaksın hatta sporun seni dinlendirdiğini hissediceksin tabii spordan sonra olucak bu durum.


  • powerpufgirl  (07.02.16 19:00:08) 
Evde 10-20 dklik pilates videosu acip yapabilirsin belki? hem asiri hazirlik gerektirmiyor, evde otururken yapabilirsin hemen.


  • kuehles blondes  (07.02.16 19:09:04) 
yakınında park varsa belki akşamları bir yarım saat yürüyebilirsin. (burda yazar muhitin görece güvenli olduğunu saat 10:00-10:30 arası tehlikeli olmadığını öngörüyor)


  • asm  (07.02.16 20:05:45) 
hayır daha ne yiyeceksin? devir de semerini ye derler seninkisine :) yediklerini azaltmalısın. ve mümkünü zorlayıp biraz hareket katmalısın hayatına...


  • kakao  (07.02.16 20:14:15) 
182 cm ye 80 kilo bana normal geliyor ama sen daha iyi bilirsin tabi. enaz bir yarim saat yuruyus yapman sart..


  • tranceforresuminglife  (07.02.16 20:19:12) 
Öğlen pilav yada makarna , akşamları da çiğ köfteyi çıkarırsan göbek gider garanti


  • lilidance  (07.02.16 23:42:41) 
youtubedan leslie sansone videoları yapabilirsin ilk 1 mille başla 15 dk sürüyor sonra artırırsın.


  • panda  (08.02.16 07:27:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.