[]

Ne La Bu Cipslerin Azlığı!

yetti gayri diyor isyanıma geçiyorum.

eskiden 2 lira ya büyük boy aldığım patates/mısır cipslerini yarınada kalsın diye saklar ertesi günde bitiriverirdim. ama son 2-3 gündür dikkatimi çeken şey, cipslerin eskiye oranla azlığı. 2/2.5 liraya marketlerden satın aldığım büyük paketlerden kuşa yetecek kadar cips çıkıyor.

ne oldu ülkede patates, mısır kıtlığı mı var? niye bizim memlekete de bacağım kadar paket boylar gelmiyor? yoksa benim mide genişledi aynı zamanda da gözler mi küçüldü, ne oldu da böle oldu ya??

 
hocam zam yapmak yerine gramaj düşürüyorlar aynı fiyata satıyorlar.


  • windwalker  (29.10.09 00:10:23) 
biz de yiyoruz işte.


  • saleen  (29.10.09 00:15:44) 
geçen de yeğenime ufak 50 krşluk cipslerden aldım içinden 4 tane çıktı ne eksik ne fazla tam 4 tane şok oldum 50 krş a patates alırdım kızartırdım daha iyiydi lan.


  • vurursa gol olur  (29.10.09 09:09:20) 
@vurursa gol olur ehehe, hakikaten komikmiş.


  • uckac  (29.10.09 10:27:56) 
şöyle ki ;

örneğin 100 gr / 2,00 tl ye satılan cipsler bir kaç zaman böyle satıldıktan sonra zam olayına giriyorlar. direk zam yapmıyorlar ve 80 gr / 2,00 tl yapıyorlar. bir kaç zamanda böyle idare ediyorlar sonra da 100 gr / 2,50 tl yapıyorlar. bize de fiyat arttı ama gramaj da arttı diye satıyorlar. yani senin bakkaldan/marketten aldığın cips in yarısını maalesef kapitalizm yiyor. :)
  • hayur  (29.10.09 12:41:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.