Giriş
(5)

şu ilacın zararlı olduğuna ikna etmem gerek

confessions of an adman
kız arkadaşım şu yaraktan http://www.botanikshop.com/hoga-3g-gingembre-ginseng-guarana ilacı bulmuş bi yerden bana da iç diye verdi. besin takviyesi falan diye eczaneden almışlar ama ne kadar saçma site http://www.hoga-3g.net/ varsa yapmışlar bu salak şey için ve ikna edemiyorum da. zararlı bişy de
kız arkadaşım şu yaraktan www.botanikshop.com ilacı bulmuş bi yerden bana da iç diye verdi. besin takviyesi falan diye eczaneden almışlar ama ne kadar saçma site www.hoga-3g.net varsa yapmışlar bu salak şey için ve ikna edemiyorum da. zararlı bişy de olabilir, tüpü müpü içindeki sağlıklı mı hep soru işareti. nasıl ikna ederim? araştırdım biraz fransadan ithal olduğu dışında hiç bişy gözükmüyo.

kutunun üstünde ponroy.com diye bi adres var, bi de phtyoconseils diye bi ibare..
0
confessions of an adman
(07.02.16)
bu kadar paranoya zihni yorar.
0
cekilmis gayfe
(07.02.16)
Sozluklerdeki kullanici yorumlarini okudunuz mu? Ya da Ingilizce forumlardaki deneyimleri okumayi da deneyin. Birkac yabanci forumda sen de soru sorabilirsin ve yararini goren var mi sorabilirsin.
0
Traveller
(07.02.16)
www.ponroy.com şöyle bir yabancı versiyonunu buldum
0
🌸confessions of an adman
(07.02.16)
Saglik degil tarim bakanligi onaylidan girebilirsin. Hatta belki o bile yoktur
0
la noix
(07.02.16)
valla bu tip sacma bitkisel seyler yuzunden kalp krizi geciren insanlar var. saglik bakanligindan onayli degil +1.

bunun harici ikna etmek zordur. atin kendinizi yataga. arayin kzi, ben co kotuyum nolur gel diyin. verdigin ilactan denemek icin bi tane ictim, carpintim var, basim donuyor falan diyin. beni cok kotu yapti, neymis bunun icindeki sakin icme diyin. gelsin, yarim Saat bir Saat daha nazlanin sonra gecti diyin :D
0
fayfim
(07.02.16)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.