[]

Modem tavsiyesi

Merhaba suankı modemım bozuldu. Yeni modem alıcam. Yalnız ust kattakı arkadasımda girdiği ıcın ust kattanda ıyı cekmesı lazım. Hangı urunu tavsiye edersınız? 120 lıraya kadar.




 
Airties wifi modemim 4 kat asagidan bile cekiyordu. Laptoptan normal baglanabiliyordum.


  • neferkitty  (06.02.16 15:56:00) 
Lınk atar mısın zahmet olmazsa


  • giggs  (06.02.16 15:57:01) 
üst katsa kablo çekilmesi daha iyi olmaz mı ? ayrıca modem'in olabildiğince az engel görmesi lazım az engel olursa çekmemezlik yapmaz. duvarlar camlar kapı vs... burada sıkıntı kopmadır. kopma yapmayacak bağlantı sağlayan modem candır.

önerim asus ac68u :D

maddi durumunuza göre n17u

ortası n55u

ögrenci işi n14u

asustan vazgeçmeyin birebir değişim garantili 3 yıl.
  • protrek  (06.02.16 16:08:08) 
@protrek laptoptan gırıcez kablolu olmaz :d


  • giggs  (06.02.16 16:11:02) 
eğer telefonla girecek deseydiniz cümle kuramazdım ama 2050'deyizde enternet girişi yokmuş gibi bi cevapla karşılaştım. öncelik kablo sonrası kablosuz takılabilir maksimum verim için tabii ki önerilerim belli, kablosuza yönelik. geleceğe yatırımlık. tplink airties zyxel bunlardan biride olabilir.


  • protrek  (06.02.16 16:18:58) 
laptopta kablo girisi bile olsa hic kullanisli olmaz. bu yuzden adama hak verdim.

Asus modem aldim ust katta goruntulu gorusmelerda sikinti yasadim. bu yuzden ekstradan soyle bir sey almak zorunda kaldim:
www.hepsiburada.com

interneti elektrik hatti uzerinden ust kata tasiyip kablolu ya da kablosuz olarak dagitiyor. bunu aldiktan sonra hic sikinti yasamadim.
  • oshamahue  (06.02.16 16:36:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.