[]

thy kargo ile afganistan

afghanistan mezari seriften arkadasim doner makinesi istetti

makine hacimli biraz 22 kg.

ne kadara gonderebilirim thy kargodan ?

istanbul to mezari serif

konsimento ucreti falan da olur dediler o ne kadar mesela.

 
emin olmamakla birlikte makine olduğu için ve fatura bedeli kargo sınırından yüksek olduğu için ithalat sınıfına girebilir. dış ticaretçi arkadaşlar bilirler.


  • il padrino  (06.02.16 15:33:56) 
Ekspres kargo ile gonderirseniz; gumrukten muhafiyet icin yanlis bilmiyorsam 30kg ya da 75 euro sinirlari var. 22 kg agirligindaki bir aleti gecirebilirsiniz; ama endustriyel urun oldugu icin sorun cikartabilirler ve iki ulkede de isi yokusa surup bahanelerle rusvet isteyebilirler. Maalesef gumruklerde her operasyon sonrasi daha kotu insanlar goreve geliyor.

Eger dediginiz gibi hava kargo ile gondermek isterseniz; her iki taraf icin de ordino vereceksiniz (80 USD x 2); siz de ordaki arkadas da gumrukcuye gumruk komisyonu verecek (100 USD x 2); orda havalimani ardiye parasi verecek ki ilk gun cekse bile 100 USD civarinda olur. Ilave olarak hava navlun ucreti vereceksiniz, bu agirlik icin yaklasik 3 USD / kg diyelim.

Ben Sizin yerinizde olsam; iki yol uzerinde dururdum. Birincisi, hava kargo firmasini arar ozel Fiyat rica eder ve malzemenin "bedelsiz numune" adi altinda gumruge takilmadan gidip gidemeyecegini arastirirdim. Bunu en net ekspres kargo ozel musteri temsilcisi bilir ki sizin yoksa ozel mesaj At Pazartesi arastirabilirim sizin icin.

Diger yol, ki sanirim Ben bunu daya cok uygun buluyorum. Istanbul - Aksaray'da bu ulkelere giden otobusler var ya da tirlar. Otobus bulursaniz sofore nakliye parasi (200 tl falandir max) disinda 50 tl verirsiniz, sofor benim der gumrukte direkt gecirir. Eger kamyon varsa da bu tip firmalar sizin gibi insanlar icin kendi hallediyor gumrukleme va islemlerini. Yani kendi Mali gibi fatura ve gumruk islerini yapip sadece tasiyor.

Yazarken aklima geldi, postanenin hizli servisi de var, ekspres kargo parasi da alsa nispeten numune diye gumrukle ugrasmadan afganistana sokabilirsiniz.

Bol şans.
  • pietro  (06.02.16 16:12:48) 
hediye olarak gönder. 2 -3 kargodan fiyat al. tnt, ups omsan


  • cevizlikarpuz  (06.02.16 16:48:34) 
size mesaj attim


  • habula  (07.02.16 11:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.