[]

Telefon rehberi yedekleme

Samsung android telefon rehberini sd kart dışında nasıl yedekleyebilirim?




 
Avea'nın rehber yedekleyicisi var ya da my contacts backup diye bir uygulama var (ki bu ikisi aynı yazılım aslında) bu uygulama ile rehberi yedekleyip e-posta adresine gönderebiliyorsun. ardından başka bir android ya da ios cihazına gönderip tekrar yükleyebiliyorsun. avea'nın dediğime bakma, her hat sahibi kullanabiliyor.


  • himmet dayi  (06.02.16 13:44:09) 
android gmaile yedek alıyor zaten. gmaile girip ordan bilgisayarına indirebiliyorsun


  • genc irisi  (06.02.16 14:23:41) 
Turkcelliysen turkcell yedek uygulamasi var


  • rayde  (06.02.16 15:06:27) 
netqin diye bir program var o buluta yüklüyor. ben memnunum 5 senedir kullanıyom.

goo.gl
  • illegalstar  (07.02.16 01:08:43) 
Operatör yedekleme programları
Turkcell Telefon Yedekleme
Vodafone Rehberim
Avea - Turk Telekom olduğu için şu anda hizmet vermiyor galiba.

Ayrıca
Android KikKat (4.x) için
Kişiler > Seçenekler > İçe/Dışa Aktar > Dışa Aktar > Cihaz Hafızasına Dışa Aktar > TAMAM ile
Android Lolipop (5.x) için
Kişiler > sağ üstte 3 nokta > Ayarlar > Kişiler > Kişileri İçe/Dışa Aktar > Cihaz Hafızasına Dışa Aktar > TAMAM ile

1 adet .vcf formatında dosya oluşturulacaktır. Bu dosyaya Dosyalarım'a girip Cihaz hafızasını seçince ulaşabilirsin. Kendine mail atabilir ya da bilgisayara aktarabilirsin.

Bunlar işini görmezse mesaj atabilirsin.
  • afilliymis gibi oku  (07.02.16 01:35:53) 
Hepinize cok tesekkur ediyorum.


  • shadowcat  (07.02.16 02:21:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.