[]

Kedimin ağız iltihabı var

Yaklaşık 6 ay önce ortaya çıktı. Ağzında yaralar var ve yemek yerken aniden durup bağırmaya başlıyor. Hastalığı çok kötü hale geldiği zaman veterinere gidiyoruz, 5 gün kortizon iğne yapılıyor ama en geç 2 hafta sonra nüksediyor hastalık. dişleri çekildi, dişlerşe (bkz: )

veterinerin dediğine göre bunun bir çaresi yokmuş ve kedi kortizon ile yaşamak zorundaymış.

kortizon çok zararlı ve kalıcı bir çözüm değil. veterinere de çok güvenemiyorum, ilgililere sormak istedim. yardım ederseniz sevinirim.

 
Nasil agiz iltihabi var? Kardesimin kedisinin ağzında da yangilar vardi buna bagli olarak da lenf bezleri sismisti. Biz oncelikli olarak bagisiklik sistemini yükseltmeye calistik ikincil olarak da enfeksiyon gelismesin diyerek antibiyotik verdik.

Agzi icin ise basta tuzlu su enjekte ettik ağzına ancak yangilar azalmayinca gliserin+baticon surduk. Tamamen gecti mi hayir ama kayda deger azaldi.

Bir de biz kuru mamayi biraktik veteriner mamalarin alerjen icerigi olabilecegine inanıyordu. Velhasil kelam siz hayvanin bagisiklik sistemini güçlendirmeye bakin. Cok gecmis olsun.
  • yahveyire  (06.02.16 01:26:53) 
Baska bir seyi yoksa gliserin iyod cozeltisi, bir de hap veriyoruz bu durumda ama adini hatirlayamadim bakayim bir.


  • mutevazi  (06.02.16 12:10:55) 
fakülteye götürebilir misiniz imkanınız varsa?


  • whatyougetiswhatyoudid  (08.02.16 10:15:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.