[]

ist üni sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans dersleri akşam mı oluyor

soru başlıkta ve mühim. ders seçimi yapamadığım için ders programımı bilmiyorum ama teamülü nasıl bu işin bilsem iyi olur? gerçi bölümden bölüme farklılık gösteriyor olabilir ama yine de neyi biliyorsanız onu söyleyin lütfen.

yeni kayıt oldum. teşekkürler


 
Benimkiler akşam değildi iki yıl önce. Salı 13:00 ve Perşembe 14:00'da başlıyordu. Hocalar akşama kalmadılar. İşten izin alman gerekebilir. İş yerin de uzaksa durum gerçekten zor ben Bağcılardan öğlen yemek yemeyip aç karnına taksiyle Beyazıt'a gidip derse giriyordum. İş yerinde akşam toplantı olursa da ders çıkışında taksiyle işe geri dönüyordum. Taksiye bir özel okul parası yatırmış olabilirim bu nedenle.


  • Traveller  (05.02.16 19:51:55) 
ikinci ogretim degilse dersler aksam olmaz. saatleri de bolumden bolume hocadan hocaya degisir.


  • evrim halkasi  (05.02.16 20:06:49) 
İktisatta tezsizler akşam. Diğer bölümleri bilemiyorum.


  • o my god they killed kenny  (05.02.16 20:21:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.