[]

Konuşmaların bir geleceği var mı ?

bir hatun kişisiyle konuştuk face üzerinden üniversitede sınıf arkadaşım. En baştan beri hoşlanırım ancak ona benim bi arkadaşım yazmıştı ben de artık o konuda kendimi geri çektim. Tabi yazan kişi baya bi uğraştı belki üniversite boyunca tam bilmiyorum. İlgilenmiyordum. Benim de sonradan Mutlu bi ilişkim oldu ancak evlilik üzerine ciddi düşünce aramızda anlaşmazlıklar çıktı ve ayrıldık. Ben de tekrar üniversitede hoşlandığım kıza faceden napıyorsun yazdım. Baya muhabbet ettik. Aynı şehirdeyşz aynı zamanda. İkimiz de öğretmeniz. Baya uzun bi muhabbet ettik. Ayrıldığımı bilmiyordu muhabbetin başında direk eski kız arkadaşımı sordu.Ama kız bana yazmıyor. 2. Gün önce konuştuk dün için buluşalım mı dedim. Olurdu aslında ama Akraba ziyarete gideceklerini ilçeye ne Zaman da döneceklerini bilmediğini söyledi. Tamam dedim ben de. Şimdi güzel muhabbet ettik se tekrar tekrar ben yazınca sanki itici olacağım hissine düşüyorum. O da yazmıyor.Şu anlık hoşlandığımı söylemek de istemiyorum. Sizce ne yapılır muhabbeti geliştirmek daha samimi olmak için ?




 
Şarkı, film vs. paylaş. Muhabbeti biraz dağıt.


  • lcha  (05.02.16 14:17:42) 
Zorlama. Gelecek yok o işte.


  • arnold schwarzeneger  (05.02.16 14:23:31) 
Yıllar sonra seninle tekrar konuşmak neden bilmiyorum beni heyecanlandirdi de.

Aranız da geçen o yılların hatri var manasında biseyler söyle ki kahve içmeye falan ikna olsun. Aslında boyle çocuk gibi facebook koselerinde yazismayi pek istemiyorum ayağı yap. Duruma gore ciddi de yazabilirsin saka olarak da, muhabbetinizi bilemiyorum tabi.

İlgisini çekmek istiyosan bu yazdigin olayı unutmadigini citlatabilirsin. Yani xxx seni düşünüyordu o varken ben sana pek yaklasamadim, ama aklımdaydın gibi.

Bence bu is olur ben bi ışık gördüm. Hayırlısı bakalım.
  • sadecece  (05.02.16 14:46:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.