[]

Berlin'de nerde kalmalı?

yarın gidip 3 gün kalacağım tek başıma,

şehri bi genel gidip turlarım, geceleri de cafeleri ve gece klüpleri canlı yerleri yeğlerim. metroya yakın olması çok iyi olur.

İlçe olarak önerileriniz var mıdır?

gecelik 50 dolar civarı ödemeyi planlıyorum.

Teşekkürler.

 
kreuzberg'de ev kiralayabilirsin. orjinal bir bölgedir. hostel de olabilir. metro ağı geniş, sağa sola ulaşımı kolay bir yer.


  • il padrino  (05.02.16 12:38:49 ~ 12:39:57) 
alexanderplatz'a bak derim


  • baharmahar  (05.02.16 12:45:55) 
alex'e yakın bi yerlerde kalabilirsin. booking'e berlin mitte (merkez) yazıp istediğin fiyat aralığında listeleyebilirsin. otel tarzı bakarsan o fiyat düşük kalır yalnız, hostel falan bak derim.


  • manuel mandalina  (05.02.16 12:52:17) 
Alexa'da evini kiralamak isteyen arkadaşım vardı. Meydan'a ve metroya 4-5 dakika uzaklıkta, tam oteller bölgesinde, evin önünden tramvay geçiyor, stüdyo daire. İlgilenirseniz ve ev müsaitse sordurabilirim.
Çevrede park inn ,ibis otelleri filan var, sanırım pahalıdır.

  • baharmahar  (05.02.16 13:02:35) 
Eğlence mekanları için Kreuzberg: Biz 36 Rooms Kreuzberg'de kalmıştık, memnunduk.


  • rivulet  (05.02.16 13:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.