[]

iğneli epilasyon, iz kalmasi

İğneli epilasyon yaptırıp yüz bölgesinde iz kalan var mı? Neden kalıyor bu iz? Bir de lazer epilasyon deyince makine çeşitleri vs derken dikkat edilmesi gereken şeyler belli. İğneli epilasyonda nelere dikkat etmek gerek?

Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
kuzenim bıyık bölgesine iğneli yaptırmıştı. iz kaldı. bunun sebebi; güneş ışığıydı.

eğer ekstra farklı bir etki yoksa, güneş ışığı ize sebep olabilir.
  • makarnacanavari  (05.02.16 12:11:43) 
Ben boyun bölgeme yaptırdım, iz kalmadı. Üstelik, her şey iz bırakıyor. Eylül ayında düştüm, izi hala geçmedi.
Şu entry'yi vereyim.
eksisozluk.com
Özellikle dikkat edilecek şeyler şunlar:
"gelelim yasaklara, ek bilgi olarak, iğneli epilasyon yapılmış bölgeye 24 saat boyunca su değmemelidir, çünkü kıl kökleri iltihap yapar. ayrıca mümkün olduğunca terlememeye de çalışılmalıdır, terin etkisi yüksek değildir ama etki etkidir. bir epilasyoncu ilk banyoda kese yapılmaması gerektiğinden de söz etmişti ama bunu başkasından duymadım, ne derece doğru bunu bilmiyorum. ayrıca koltuk altındaysa bir kaç gün parfüm sıkılması yasaktır. yüz bölgesindeyse fondöten ve diğer makyaj ürünleri gözenekleri tıkayıp iltihaba sebep olacağından bir kaç gün yasaktır. bir de güneşlenmek de iltihaba sebep olur, o da en az bir hafta yasaktır. güneşlenmek zaten lazer epilasyonda hepten yasaktır. ayrıca bu bölgeye bir daha cımbızı değdirmeyeceksiniz. çünkü cımbız sizin iğneli epilasyonla incelttiğiniz tüylerin kalınlaşmasına neden olur, yani boşuna elektrik yemiş olursunuz. ama isterseniz tüylerinizi makasla kesebilirmişsiniz. ben buna güvenmediğim için pek yapmadım sonuçlarını bilmiyorum."
  • aychovsky  (06.02.16 09:12:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.