[]

Termos Mug (normal boyutlu ve düzgün bişeyler olsun lütfen)

selamlar,

Termos Mug arıyorum günlük kullanım için. tchibo'ya baktım ordakinin boyutu büyük geldi. yan çantaya sorunsuz sığabilecek bişey arıyorum ben daha çok. ne çok kalın, ne çok uzun olsun, ama içine de 2 damladan fazla kahve alsın :)) kinder sürpriz yumurta reklamı gibi oldu ama bence vardır illa böyle bişey...

Kadıköy'de bir mağaza vardı, ordan almıştım mesela, tam istediğim boyutta vs ama o da kalitesiz çıktı, artık kullanamıyorum.

önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler ve süper cumalar!

 
Marka fanatizmi degilim ancak bir donem cok arastirip en Starbucks'in metal olanlarindan aldim. 6 saate kaar sicak tutuyor ve kesinlikle akitmiyor. Renk ve model olarak da donem donem renkli metaller cikiyor, plastikler iyi degil. Metal olanlar genelde cok uzun olsa da farkli magazalara donem donem bakarsan orta boy guzel bir tasarim bulmak mumkun.


  • neferkitty  (05.02.16 11:14:48) 
Outdoor ürünler satan mağazalarda bol çeşit oluyor.


  • hasmetizm 2046  (05.02.16 11:15:21) 
karaköy'deki outdoor mağazalarından mı almıştın?
aladdin marka baya iyi oluyor, öneririm, bende hem termosu hem mug'ı var, en az 7-8 senesi vardır, hala süperler.

  • peggy  (05.02.16 11:15:51) 
bende de starbucks'ın metal olanından var. türlü muglar denedim, ya sızdırdı ya sıcak tutmadı, paraya kıyıp starbucks'tan aldım, hala kullanıyorum. keşke başka bir alternatifi olsa :')


  • robin sparkles  (05.02.16 11:25:51) 
o zaman bir bakayım dedim starbucks'a ama internette mağazası yok galiba TR için :( bir ara o zaman gidip bakayım daha farklı alternatifler de gelmezse...


  • loveinaflipbook  (05.02.16 11:32:07) 
prntscr.com
prntscr.com

geçen gün carrefour'dan 22 TL ye 200 gr. Nescafe gold aldım. yanında da bu hediyeydi. gayet uygun boyutta. nesacefe'nin klasik baradağından 1-2 parmak fazla alıyor.
  • janavarorion  (05.02.16 11:35:06 ~ 11:36:41) 
@janavarorion, gösterdiğin mug'ın boyutu gayet güzel gözüküyor aslında. kalitesi nasıl? sızdırmama ve sıcak tutma olarak başarılı mı?

gerçi evde nescafe tüketilmiyor hiç :\ olmadı son tercih olarak 22TL'ye alıp nescafe'yi de hibe ederim :)
  • loveinaflipbook  (05.02.16 11:44:07) 
Nescafénin hediye verdikleri bir süre sonra plastik kokuyor, ben hiç kullanmadan atmıştım. D&r'dan içi metal olan aldik, o da sizdirdi. En iyisi starbucks sanırım. Sizdirma, kokma yapmıyor en azından.


  • fraise  (05.02.16 11:44:34) 
@fraise, bahsi geçen ürünün içi metal, dışı plastik malzeme, kapak starbucks'ta da olduğu gibi plastik yine, koku yapacağını sanmıyorum. şuan için sorunsuz kullanıyorum. sıcak su koyup ters bıraktım ve sızdırma da olmadı son 15 dakikadır :)

@loveinaflipbook, dışarıda test etme imkanım olmadı. kahveyi koyuyorum ve tahminen 20 dakikada sıcak sıcak bitiriyorum.

prntscr.com
  • janavarorion  (05.02.16 11:54:00 ~ 11:57:02) 
Kullandım aynısını janavarorion, dıştan koku geliyor saçma şekilde. Başka bir çeşidi vardı, onun içi de plastikti, suyu koyar koymaz kokuyordu.


  • fraise  (05.02.16 12:18:13) 
Primus pahali gelebilir ama performansi sizdirmazligi ici metal olmasi vs cok memnunum.


  • aynadakiyabanci  (05.02.16 12:44:09) 
www.istanbulbilisim.com.tr şöyle bir şey var. hem oldukça uzun süre sıcak veya soğuk tutabiliyor, hem sızdırma yapmıyor. oldukça başarılı tavsiye ederim


  • bugraok  (05.02.16 13:12:12) 
duyuruda bu konu hakkinda sorulan milyonuncu soru ve ben de milyonuncu kere stanley markasina bakin derim. abd'den getirttim ben ama simdi turkiyede de var. starbucksa gore biraz pahali olabilir fiyatlari tam bilmiyorum ama parasini sonuna kadar hakediyor.


  • bim tribi  (05.02.16 20:12:48) 
stanley veya thermos markasına bakın. pişman olmazsınız. çelik ve vakumlu olmasına özen gösterin.


  • argent dawn  (05.02.16 20:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.