[]

bu kampanya kaçar mı?

www.hepsiburada.com

oyun bilgisayarı alma düşüncem var ama aciliyeti yoktu, önceliklerim var onları aldıktan sonra alırım diyordum ama bu bilgisayarı bu fiyata görünce "acaba??" dedim. şurada akakçe sonuçları var:
www.akakce.com

en yakın ucuzu bundan 400 lira fazla, o da pek güvenemediğim bir site. bu indirim büyük bir indirim mi, ilk merakım o. sırf indirim olduğu için almıyorum tabii, aklımda monster abra a7 vardı, o 3.700'e daha yeni işlemcili ama ssd'sizdi(msi'da var). aha bu:
www.monsternotebook.com.tr

şimdi kendimi biraz zorlayıp msi mı alayım, yoksa biraz düze çıkınca monster'a mı bakayım. 5-6 ay sonra diye düşünüyorum ama o zamana kura göre fiyat yükselir de düşebilir de. başka model de bakabilirim o zaman illa monster diye düşünmüyorum ama genelde en ucuz monster oluyor.

bu şartlar altında msi'ı alayım mı dersiniz? bu alacağım bilgisayardan kötü olmayanını 5-6 ay sonra en fazla 300 lira daha fazla vererek alabilir miyim? yoksa bunun muadili(özellikle ssd'li olanını) 5-6 ay sonra bu fiyata bulamaz mıyım?

çok sordum biliyorum ama napıyım kararsız kaldım :/

 
kampanya kaçmış :/

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.
  • lcha  (05.02.16 10:52:03) 
ürün stokta yok. hem çok pahalı laptoplar. laptop almak zorunda değilseniz masaüstü toplayın. zorundaysanız; monster alın. en iyi f/p onlarda hep. ya da ikinci el.


  • simbolmina  (05.02.16 10:52:28) 
oha lan 20 dakika önce vardı! vay arkadaş harbiden kaçarmış...

@simbolmina sene içinde 3 lokasyon değiştirme durumum oluyor o yüzden masaüstü toplayamıyorum ne yazık ki. teşekkürler yine de, monster fikrine devam o halde.
  • baba jo  (05.02.16 10:59:25) 
bu arada msi'da ssd var demişsiniz ama ben göremedim. bu durumda 300 lira fark ile daha yeni işlemcili olan monster tercih edilebilir.


  • givemesomesubstance  (05.02.16 12:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.