[]

2 kat için sürekli asansörü meşgul eden birilerine ne derdiniz

Arkadaşlar, sitede 6 ve 8 arasında sürekli aile fertleri birbirlerinin yanlarına gitmek için 1 kat inip çıkmak yerine asansörü meşgul etmeleri sürekli asansörün ya 8 de ya 6 da durmasına siz nasıl bir tepki verirdiniz? Halkımız neden bu kadar tembel?




 
Hiçbi tepki vermezdim. Anlık sinirlenebilirim ama yansıtmam sebep yalnızca tembellik değil ailenizde yaşlı ve ya engelli varsa değil iki kat iki merdiven bile çıkamamalarını mazur görürsünüz


  • anarsika  (04.02.16 23:45:12) 
belki yaşlı, hasta, hamile, bebekli birileri var? tembel olduklarından %100 emin misin?
ayrıca tembel olsalar bile kimseyi ilgilendirmez onlar da asansör için aidat veriyor istedikleri gibi kullanırlar.
ben bir tepki vermezdim
  • sta  (04.02.16 23:47:17) 
Asansör kapısını açıp dakikalarca sohbete dalıp bekletiyolarsa her türlü şikayete hakkınız var. Ama her ne kadar sık da olsa sadece in bin yapıyolarsa yapacak bir şey yok.


  • memories  (04.02.16 23:49:28) 
6. ve 8. kat için asansörün içindeki ve dışarıdaki çağırma düğmelerini bozarsan kulanamazlar.


  • cevizlikarpuz  (05.02.16 01:07:47) 
asansor nasil surekli mesgul olabilir ki? 2 kat surse surse 10 saniye surer. ayrica 6 ile 8 arasinda bir kat degil 2 kat fark vardir.


  • baldur2  (05.02.16 02:48:48) 
benim gibi menüsküs olup basamak çıkması yasak olabilir diye düşünürüm.
hiç ses etmem

  • basond  (05.02.16 10:53:43) 
asansor merdiven cikmamak icin var. madem o kadar sik cikiyorlar, toplamda epey bir kat eder. siz niye dert ediyorsunuz bu kadar merak ettim.


  • bir varmis bir yokmus  (05.02.16 10:59:36) 
asansör sürekli meşgul edilmiyorsa, benimle aynı aidatı verdiklerini de düşününce tepki vermem saçma olmaz mı?

O zaman zemin kattaki en az aidatı versin, diğerleri kata göre oranlansın, sen de ona göre carlarsın artık :)
  • şapşiko  (05.02.16 11:00:28) 
@cevizlikarpuz

1. kattan 8. kata nasıl çıkıp 1. kata nasıl inecekler o zaman ??

kimsenin düğmeyi bozma hakkı yok. @memories'in söylediği gibi asansör kapısını açık tutup meşgul etmedikleri sürece istedikleri gibi kullanabilirler asansörü. Onlar da bakım için aidat içinde parasını veriyorlar.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (05.02.16 11:04:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.