[]

Mart'ta Antalya?

Ne yapılır ne edilir? Mart ayı ortasında sevdicekle 4 günlüğüne Antalya'da olacaz tamamen tatil amaçlı..

Otelde oturup kafa dinlemek dışında ne yapılır?

Belek, Lara, Side, Kemer taraflarında her şey dahil bir otelde kafa dinlemek mi?

Yoksa şehir merkezinde bir otelde konaklayıp şehrin tadını çıkarmak mı?

Mart ayında ne yapılır Antalya'da?

 
kaş'ta campingde bungalowda ya da çadırda kalmak istemez misiniz?


  • rajaz  (04.02.16 20:47:56) 
Kaş çok uzak olmaz mı? Uçakla Antalya merkeze geleceğiz..


  • hayattan sikilan adam  (04.02.16 20:54:48) 
Side'de kalabilirsiniz. Mart sonu denize girmistim, hava iyiydi. Mayonuzu, bikininizi alin. (Eger side tarafina giderseniz, zaten yer kaplayan bisey degil)


  • kuehles blondes  (04.02.16 20:58:59) 
Kalabalık durumu nasıl oluyor? 5 yıldızlı otellerde büfe dolduracak kadar kalabalık oluyor mu?


  • hayattan sikilan adam  (04.02.16 21:00:49) 
bence konyaaltı ya da kaleiçinde bi yerlerde kalın. kemer, side, belek çok sıkıcıdır şimdi.


  • nice tnetennba  (04.02.16 21:05:45) 
kaş merkeze 4 saat kadar evet. ücretli shuttle ile ya da rent a carla aktarma yapabilirsiniz. çiftler için bilhassa, gaaayet huzurlu ve güzel :)


  • rajaz  (04.02.16 21:10:37) 
Bence o tarihte denize giremeyecekseniz Antalya'nın batı tarafını gezseniz, kaş, kalkan, demre, patara gibi. (daha doğrusu ben oraları daha çok severim).
not: uzakmış bayağı, o kadar bilmiyordum. önerimi geri aldım.

aman, güneşi yeter Antalya'nın, ben olsam merkezde kalırdım. günübirlik kurşunlu şelalesini filan gezerdim.
  • firez  (04.02.16 21:18:46 ~ 21:28:45) 
Side iyidir ve denizi merkeze göre (ve yanılmıyorsam kemere göre de) sıcak ve sahilleri kumlu. Avrupalılar her mevsim geliyor, tesislerim coğu tüm yıl açık. Belek'i önermem çünkü aşırı lanet bi yer, sadece oteller var, dışarıda en yakın merkez serik ve iğrenç bi yer.

Ama side'de mesela minibüse atlayın, 10 dkda manavgattasınız ve şehir gibi, her şey var. Manavgat çayı, manavgat şelalesi, cafeler, parklar...
Başka bi yer mi? Atlayın alanya otobüsüne, 1 saatte alanya'dasınız, kalesi, dim çayı...
İlla antalya merkez mi? Atlayın manavgat seyahat otobüsüne, 1-1.5 saatte antalya merkezdesiniz.

Barlar filan da var antik side'de.

Tek kötütarafı, bence, yemek kazık ve verdiğiniz paraya değmiyor (antik side'de yoksa manavgat'ta yemek iyidir. Özellikle döner baya baya başarılı) o yüzden bi 5 yıldızlı otelde kalabilirsiniz (kumköy, evrenseki, çolaklı, gündoğdu) bu beldelerin hepsinden side'ye ve manavgat'ın içine minibüs var. Antik side daha çok pansiyon ya da bed&breakfast şeklinde oluyor.
  • kuehles blondes  (05.02.16 00:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.