[]

Facebook'tan ekleyen tanımadığınız insanlar

Mesela okuldan birisi ekliyor. Bakıyorum fotoğraflarına tanımıyorum, ortak arkadaş da 1-2 kişi oluyor. Diyorum kabul ediyim sonuçta tümden yabancı değil belki bi şey demesi gerekiyordur. Kabul ediyorum 1 hafta geçiyor 2 hafta geçiyor ses seda çıkmıyor. Okuldaki herkesi ekliyimcilerden olsa, mutlaka daha fazla ortak arkadaş olur. E tanışıp arkadaş olmak istiyorsa da merhaba demesi gerekir. Bir değil iki değil, ne amaçla yapılıyor ki bu? Kızgın olduğum veya aşağı gördüğüm bir şey değil(olsa kabul etmezdim zaten), sadece merak ediyorum.




 
lazım olur diye +1 , kadınsan belki beğenmiştir o da olabilir :)


  • tosunpasa  (04.02.16 18:44:10) 
"E tanışıp arkadaş olmak istiyorsa da merhaba demesi gerekir."

herkes böyle değil. Ben okula başladığımda beni bi kamyon insan eklemişti, derslere girdikçe, okulda zaman geçirdikçe "ha sen beni geçende eklemiştin" diye tanıştım bir sürü insanla. Yani herkes önce tanışayım sonra ekleyeyim diye düşünmüyor, önce ekleyip sonra tanışan da var. O ona göre normal olan.

Herkesin bakış açısı farklı, o yüzden bu duyuruyu açtın zaten. Bence Facebook telefon rehberinin resimlisi, gözümde daha kişisel bir değeri yok. Bir arkadaşımın Facebook hesabında sadece beş kişi var, onun bakış açısı farklı. Hesabını komple herkese açık yapan da var.

Ben tanımadığım insanlara arkadaşlık isteği göndermiyorum ama istek gönderenlere bakınca "bizim okuldanmış bu, olur" diye kabul ediyorum.
  • hayirsiz  (04.02.16 19:05:50 ~ 19:09:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.