[]

saçımı mora boyasam (capsli)

öncelikle saçım bu:

i.hizliresim.com

saçımda şu an hiç boya yok, doğallığını bozmak istemiyorum. diğer yandan saçlarımı mor görmek istiyorum birkaç günlüğüne :D

bu saça mor sprey boya tutar mı acaba? hani şu yıkanınca tamamıyla akıp gidenlerden?

şöyle bir şey olsun istiyorum :

www.topukluhaber.com

bunu spreyle elde etmek mümkün mü?
mümkünse hangi sprey boyayı önerirsiniz?

teşekkürler

 
internette gördüğün mor saçlar neredeyse beyaza, çok açık sarılara kadar açılıp kalıcı boyayla boyanan morlar.

sprey boyanın tutacağını sanmıyorum :/

mora boyamaktansa. güzel bir kesim ve bakım yaptırsan sanki daha iyi.

not: saçında şu an maviler olan -mor-yeşil-kırmızı-mavi-kızıl renklere geçmişte sahip spor.
  • disardayim  (04.02.16 00:17:56) 
mor sprey tutmaz. ama manic panic renkli saç joleleri işini görebilir belki bak istersen.


  • mulaj ne la  (04.02.16 00:19:03) 
@dışardayım saçım ince telli ve güçsüz. kestirdikten bir ay sonra yine aynı şekilde kırıklar oluşuyor yıldım artık. saçlarım dalgalı olduğu için omuzlarımda saçlar da yakışmıyor çok bakımsız duruyor. saldım o yüzden artık :/


  • sırtçantalı  (04.02.16 00:21:02) 
bir arkadaşım geçenlerde saçını maviye boyattı nasıl istediğinin de fotografı vardı bende resmen hayaller paris hayaller/gerçekler caps'ı gibi olmuştu.

spery boyayla olmaz +1
  • kuzey li  (04.02.16 00:23:51) 
Ben birkaç ay önce yaptırdım, aralarına attırdım. Saç rengim koyu kestane( benim de doğal rengi), Mor yapacaklari yerleri baya açtılar. Sonuçtan ben memnun kaldım çok güzel bir mor oldu, gören herkes de beğendi ama iki hafta sonra yavaş yavaş açılmaya başlıyor, tekrar boyatmak gerek. bir aydır gidemiyorum o aralar bildiğin sarı oldu.

Daha önce saç tebeşirı, sprey vs denedim olmadı.
  • fraise  (04.02.16 00:37:11) 
zaten hassas sacların varsa hiç girme bu işlere. o gösterdiğin ton ve morun binbir tonunu kullankış bir insan olarak söylüyorum saçları platin yapmak öncesinde o kadar çok yıpratıyorki inanamazsın. bir de öyle o fotodaki gibi her gün öyle durmuyor


  • fasulyek  (04.02.16 01:14:12) 
Benim saçlarım sarı ombre ama beyaza yakın değil. Sprey boyayla boyadım nasıl olur diye her yerim boya oldu kıyafetlerime bulaştı bir kaç saat sonra aktı vs.
Kuaföre gidip bende boya tutar mı dedim evet dedi gittim manic panic koyu pembe boyasını aldım (clea rose) iki üç tutam boyadım ve iki hafta sonra sarılarımdan aktı da kahve olan saçıma yapıştı resmen bir ay kalmıştır orda da. Ama benim kahve olan saçım sarı olmasa da çok koyu da değil.
Ombre yaptırmadan önce ben de denemiştim kuaför platine boyayıp sonra boyadı ama pastel renklere boyatmayacaksan gerek yok bence o kadar.
Sadece pembe kullandım. Rengi açıldığı için aktıkça beğendim yine de.

Saçımın rengi böyle bu arada

www.google.com.tr
  • jazzabel  (04.02.16 01:54:14) 
saçlarının öncelikle güzel bir kesime ihtiyacı var. sonra düşünebilirsin tabii içinde kalacağına yaptırırsın. ama önce kesim ve bakım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.02.16 01:59:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.