[]

cv.deki 1 yillik bosluk-ikci varsa daha da olumlu

selam ahali,
bazi kisisel ve psikolojik sorunlar sebebiyle 1 yil kadardir calismiyorum. simdi ufaktan aramaya basliyim diyorum ama malum bu tarz bosluklar cok goze batiyor cv'de. ote yandan durumi oldugu gibi anlatsam curuk elma muamelesi yiyecegimden emin oldugum icin bu araya saglam bi bahane bulmam lazim. ha neler yaptin derseniz, biraz seyahat, biraz borsa, bi de sallama olarak freelance cevirmenlik ve proje isleri diyebilirim.(cok az yaptim, basvuracagim sektorlerle ve onceki tecrubemle alakasiz)

onerileri bekliyorum, simdiden tesekkurler

 
Dürüst ol sağlık problemleri nedeniyle ara verdim diyebilirsin almazlarsa zaten doğru yer değildir


  • lupelius  (04.02.16 00:40:15) 
Ailevi sebepler (1. Derece akraba hastalığı ve ilgilenmen gerektiği gibi..)


  • placebo z  (04.02.16 00:42:11) 
freelance çalıştım denebilir, niye öyle seçtiniz derlerse esnekliğe ihtiyacım vardı ailevi sebeplerden vs, yine olursa nabacaksınız derlerse hayatta hiçbir şeyin garantisi yok bununla beraber o süreç bitti denebilir.


  • azeroth  (04.02.16 08:12:22) 
seyahat ve freelance +1. çok az yaptığını söylemene gerek yok, ailevi sorunlar nedeniyle evde olmam gerekiyordu, o yüzden freelance evden çalıştım de; sektörden alakasız olması sorun yaratmaz.


  • baba jo  (04.02.16 08:23:45) 
çalışmadığın zamanlar için özel hayatınla alakalı açıklama yapmana gerek olduğunu düşünmüyorum, kariyerime tam gaz devam etmeden önce hazır böyle bir vaktim de varken, biraz freelance çalıştım, ailemle vakit geçirdim, dinlendim, kendime yatırım yaptım (kitaplar okudum yolculuklar yaptım konserlere gittim vs) ve şimdi yeni bi başlangıca hazır hale geldim, eğer böyle bi mola vermesem iş hayatımın ilerleyen yıllarında belki de pişman olurdum diyebilirsin. tabii bunu sadece yeni bi başlangıca gerçekten hazırsan de.


  • freya  (04.02.16 08:25:02) 
Aktif is arayışı icerisindeydim de geç.


  • bokmuhendisi  (04.02.16 14:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.