[]

canı sıkılan, telefon hk ilgili/bilgili olan arkadaşlar buyursun - sorular

napıyonuz ne var ne yok? ligtv4'teki chelsea ve ligtv'deki lazio-napoli maçı arasında dolaşıyorum ben.

A: bende zenfone 5 var. 1 günü geçirmeyi geçtim. biraz twittera bak, instagrama bak. sabah 9'dan 12 1'e kadar şarjı yüzde 20'lere geliyor. aşırı kullanmadan he. korkunç şarj durumu şu an. garantisi devam ediyor. yollicam garantiye. asus'taki yetkili dedi bi a4'e sorununuzu yazın falan. ne yapayım sizce? bataryayı falan değiştirip, sorunu çözüp yollarlar mı? teknik servis deyince kıllanıyorum, aynı halde geri gönderenler falan oldu geçmişte başka telefonları. bi de, kullanıcı hatası çizik falan var deyip bana kitlemelerinden tırsıyorum. 1: çok çok çabuk şarjı bitiyor. 2: normalde 1,5 saatte full şarj olurken 7-8 saatte full şarj oluyor. 3: kendi kendine donma, kapanma, internetten çıkma gibi sorunları var.

B: zenfone 5 klasmanında 2 telefon daha arıyorum. olabildiğince uygun olmalı fiyatı tabi. hani amacım bu telefonu garantiye yaptırıp, anneme vermek. kardeşime ve kendime telefon almak. kriterlerim neler. olabildiğince ucuz olması. şarj. sorun çıkarmaması. çok abidik gubidik şeyler istemiyorum. 600-1000 tl arası önerilerinizi, sebepleriyle bekliyorum. mesela batarya kapasitesi ile lenovo p70 kardeşime, sony xperia c4 kendime düşünüyorum. ama c4 5.5"'lik bir telefon. 2600mah yeterli gelir mi?

www.mediamarkt.com.tr

 
A 1- normal degil, ver tamire. Bende s4 vardi, bir yil kullandim. Sonra ögrendim ki tüm seri bataryalar sorunluymus, ama gidip de degistiremedim. Bir yil sonra vakit buldum, degistirmeye gittim, satici ortalikta yok, gitmis, fis yok, bir sey yok, samsung yetkili servisi hic sorun cikartmadan aldi, bataryayi degistirip yeni kablo ve sarj cihaziyla geri verdi. Ücret alinmadi.
2- telefonlarda genelde yazilimla cikartilabilen özellikler var. Bunlardan biri batarya icin multimetre görevi. Bak bakalim kac mah imis, kac voltmus, internetten ara kac olmaliymis?
3- bende usb tester, usb doctor denen aletlerden var. Takiyorsun, anlik olarak kac v kac a geciyor, kac wattlik kac mahlik elektrik geciyor kaydediyor. Ona göre aletlerimin hepsini test eder, ona uyan sarj cihazlariyla kullanir, olasi sorunlari saptiyorum. Imkan varsa bunu dene, direkt teshisle git. Bir de telefonun ayarlarindan hangi uygulama ne kadar batarya yemis, garip bir sey var mi bir bak. Ani düsüs yasanmis mi mesela?

B 1- ben yazilim destegi büyüktür diyorum. Bu durumda stok kulanmak lazim. Bende oneplus x var, memnunum. Huawei, honor 5x, nexus 5x kullanan tanidiklarim da memnun. Gm 4g de hos ama kamera vs bazi özelliklerden memnun degil tanidiklarim.
  • aynadakiyabanci  (03.02.16 22:14:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.