[]

ikea gardırop

yatak odasının bi duvarını boydan boya dolap istiyoruz. ölçüleri henüz bilmiyorum ama fikir olarak ikea'nınkiler hoşuma gidiyor. böyle çekmeceli zartlı zurtlu, istediğin gibi ayarlayabiliyorsun falan. ama hepinizin de bildiği üzere ikea'nın internet sitesi çirkinlikte bir numara. dolap arıyorum bana raf gösteriyor gibi şeyleri var (tabii rafı ayrıca sattığı için aslında normal ama ben hazır bi şekilde bana göstersin, manipülasyonumu yapayım istiyorum)

f/p olarak önerebileceğiniz model var mı?

marangozdan da fiyat alıcaz

teşekkürler

 
ikea'nın sitesinde kendi dolabınızı oluşturmak için bir program olacaktı. onu indirip kurup kendi gardırobunuzu oluşturabilirsiniz :)

www.ikea.com.tr
  • loveinaflipbook  (03.02.16 15:27:27 ~ 15:29:45) 
ben açıkcası ikeanın gardıropunu kullanıyorum 1,5 yıldır. pax serisiydi yanlıs hatırlamıyorsam. 5 kapaklı bir dolap setini mağazadan düzenletmiştim. ikeanın internet sitesinde bunu yapmak çok olanaklı değil. onun yerine mağazaya gidersen hem orada çizim yaparak neyi nasıl yerleştirebileceğinizi net görebilirsiniz, hem de seçeceğiniz kapağı, rafı doğrudan gözlerinizle görmüş olursunuz.

f/p olarak ben ikeadan memnunum. şimdiye kadar hiç sorun çıkartmadı. ömürlük olsun diye de almadım, keza kiracıysanız ömürlük mobilya diye birşey söz konusu değildir :)

fiyat olarak ise marangozun ikeadan daha ucuza yapacağına ilişkin hiç umudunuz olmasın derim.
  • re noreno  (03.02.16 15:31:17) 
ikeanin websitesindeki program yerine ben soyle yaptim, aldim onume bir kareli kagit. her kareyi ne kadar kac cm almistim hatirlamiyorum ama yatak, pencereler kapilar falan hepsini yeri belli olacak sekilde orantili olarak cizdim. bu arada bunu tukenmez kalemle yaptim sonra da kursun kalemle cesitli dolap kombinasyonlari cizdim iclerinden en begendigim duzenlemeyi de gittim aldim :) boylece kapak acilinca ne olur bir yere carpar mi? priz kapanir mi? falan gibi dertler olmuyor. size de aynisi tavsiye edebilirim. mesela ikeanin programinda birsey vardi takiliyordu, ne oldugunu hatirlamiyorum ama.
her goren bayiliyor, cunku ozel yaptirilmis gibi oldu, santim santim tam geliyor. benim tavsiyem askiyi bol tutun, bir de o beyaz cekmeceler telli olanlardan daha iyi. genel olarak evet cok kullanisli bu arada. kac senedir kullaniyoruz. kurulumunu da esimle beraber yaptik, o sirada fotolar falan cekildik super oldu:)

  • mavicorap  (03.02.16 17:54:18) 
@mavicorap bu eve ilk taşınırken de bi heves o programı kurmuştum ama bana zor gelmişti. alt trafı 90 derece çevirmek için bile 15 yere basıyosun. sonra zaten gidip koçtaş'tan aldık ahahaha. yetiyodu şimdilik de taşınınca daha stabil bişey alalım dedim. öğrenci evimde bile kışlık-yazlık ayrımım yoktu, evlendikten sonra hurçlara geri döndüm :/ hurç istemiyorum :/

sanırım en iyisi oda ölçülerini alıp direkt ikea'ya gidip onların hazır kombolarına çekmece falan eklemek
  • la noix  (03.02.16 18:09:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.