[]

Samsung S3 android update

Selamlar herkese.. 2012 Kasımında Amazon'dan bir Samsung S3 aldım. Uluslararası ve unlocked. Modeli SGH I747. Her ne kadar cihazın arka kapağının üzerinde at&t yazsa da Türkiye'deki operatörlerle gayet güzel çalıştı. Telefondan çok memnunum ve üç yıldır kullanıyorum. Tek sorunum androidi update edemiyorum. Ne zaman update etmeye çalışsam at&t server'ına bağlanmaya çalışıyor ve sonra da sanki cihaz güncelmiş gibi no update available diyor. Kies'le update etmeye çalışınca da aynı şey sözkonusu.

Bazı uygulamalar update edemediğim için iyi çalışmıyor gibi geliyor. Mesela Yandex hiç tam olması gerekn noktayı göstermiyor, sesli yönlendirme yapmıyor vs.

Ne yapmalı ne etmeli önerileriniz nedir?

 
s3 te en son model ya 4.4.2 ya da 4.3 muydu hatırlamıyorum.
s3 un bundan sonrası icin rom vs. olaylara girmen gerekli.
benim sahsi fikrim, 4 yıl samsung s3 kullandım.
stok rom goturur seni. update edince dunya degismiyor.

appların guncellemelerini kontrol etmek istersen,
google play, uygulamalarım.
orada uygulama guncellemelerini gorebilirsin.
  • kingcyrax  (03.02.16 10:48:40) 
Sürüm çok eski 4.1.1. Acaba bu idare eder mi update yapmasam mı?


  • ikinci ihtimal  (03.02.16 10:52:28) 
ok en iyisi biraz daha idare edip telefonu değiştireyim. teşekkürler.


  • ikinci ihtimal  (03.02.16 10:58:22) 
bence guncelle.
eger otomatik guncellemede problem yasiyorsan. buradan uygun bir stok rom indirebilirsin.
www.sammobile.com

zaten garanti vs. kalmamistir.
bir resetle.
bir de zeam launcher diye bir launcher var markette 500 kb altında.
performansı cok arttiriyor ama sistem basitlesiyor.
yani orn. mesaj geldiginde bildirim olarak geliyor. mesaj ikonunun yanında rakam ile kac mesaj geldigi yazmiyor.
  • kingcyrax  (03.02.16 11:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.