[]

dilim pizzacı konsepti. sizce konsept bir dilim pizzacı acmak mantıklı mı?

düşündüğüm şey böyle munchies'lik birkaç çeşit tatlının olduğu, pizza hatta belki yanında avrupa tarzı sos çeşidi bol olan patates kızartması olabilir.

oturma yerinin olmadığı al-git bir yer olacak. içerde dolabın, tezgahın ve fırının olduğu küçüklükte bir yer.

aşağı yukarı bu konsepte ama farkılaşmak için esktraların olacağı, hatta kampanyaların olacağı bir konsept.

ne diyosunuz?

 
bizim insanımız sıcak sever. al git modeli bizim kültürümüze pek uymuyor ama girişimciliğin gerekliliği deneyip görmektir. tutmazsa tükkan değiştirir oturmalı bir yere çevirirsin.


  • burty  (03.02.16 10:03:05) 
bilkent center'da vardı eskiden, sinemaya girmeden falan iyi oluyordu ama kapandı sonra.
sbarro'dan falan farklılaşacak bir şeyin olması gerekiyor.

  • kayranin kedisi  (03.02.16 10:06:05 ~ 10:06:21) 
beyoğlu/kadıköy/karaköy/beşiktaş tarzı yerlerde yaparsanız gider.


  • dahili meddah  (03.02.16 10:06:30) 
ben bayılıyorum dilim pizzacılara. özellikle kadıköydeki shot pizza.
sıcacık kocaman dilim pizza, 3 tane eziyorum ve mutlu oluyorum.

kesinlikle çok mantıklı.
  • tchuck  (03.02.16 10:09:54 ~ 10:10:32) 
kadıköyde bu tarz mekanlar var. kafanda olan şey onlardan farklı bir konsept mi olacak?


  • re noreno  (03.02.16 10:10:50) 
bizim millet dilim pizza yerse kazıklanmış hisseder.. mini pizza yapın daha iyi..


  • dedim dedim de kime dedim  (03.02.16 10:12:49) 
ana tema al git olsun ama ufak barı da olsun oturup yemelik, neticede dilim pizza iki dilim yiyip hemen kalkmak isteyen de olur; ben mesela. yalnız asıl önemli olan şey fiyat, dilimi maksimum 5 lira olmalı, o da en dolu pizza için. burty'nin dediği gibi pek bize yakın bir konsept değil, adam 3 dilime 15 lira vereceğime dominos'tan 18-20 liraya orta boy+kola alırım der. yok ben gurme pizzacılık yapıcam diyorsan da çok lezzetli ve yemek için paraya acımayan kesime hitap etmen gerekir.

dilimi normal pizza diliminden biraz küçük yapabilirsin, 2 dilim+bardak/kutu içecek, 5 dilim+1 litre içecek gibi kampanyalar da olsun. pizza yanında atıştırmalık olsun, patates kesin ama şahsi tercihim taco'dur. hem yapan yer çok az, hem de bizim damak tadımıza çok uygun. oturtacak hiç yerim yok diyorsan insanların etrafta alıp oturacağı bir yer olmalı, mesela denize nispeten yakınsa ya da yakında meydan vs. varsa olabilir.
  • baba jo  (03.02.16 10:14:54) 
önemli olan nerede açtığın.

www.zomato.com
  • snowman  (03.02.16 10:16:07) 
(bkz: pizza vegas)


  • kaputt  (03.02.16 10:28:11) 
dilim pizza tutar, ki halihazırda tutmuşu var: pizza vegas.

ama al-git'i anlamadım. paket servisten mi bahsediyorsun elde yemekten mi? dilim pizzada paket servis konsepti ters. dilim pizzanın amacı hemen alıp tüketmek zaten. pizza bir dilim yiyince doyulan bir yemek de değil. en az iki üç dilim almak lazım. bir de yanında patates kızartması diyorsun. sokakta yürürken yenmez. masa olmasa da büfe tarzı tezgah olmalı mutlaka.
  • sir gawain  (03.02.16 10:44:44 ~ 10:49:49) 
yerine bağlı olarak mantıklı olabilecek bir olay, ben pizzaya bayılmam mesela ama farklı çeşitlerden almanıza imkan sağladığı için geçen sene bolca uğrardım ve bi saatten sonra bulamazdım, adam bitirmiş olurdu pizzaları, ama burada yeri belirlemek çok önemli bence insanlar oturup yiyemeyeceği için gezmelik bir şeyler yeyip içmelik yerlerde değil de özellikle üniversite öğrencilerinin falan oturduğu bölgelerde olursa millet alır evine geçer daha mantıklı olur.


  • pamuk helvalar cebe  (03.02.16 10:46:26) 
izmir'de açtılar, birkaç aya anında tuttu. şimdi şube açacaklar.


  • nice tnetennba  (03.02.16 10:52:24) 
beşiktaşta tutar kardeş


  • köfte  (03.02.16 13:20:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.