[]

Muratti sigara kokusu??

sevgili sigara içen/içemeyen bahamalılar,
ben sigara içen biriyim ezelden. ve evet biliyorum sigara kokar ve biliyorum bazı sigaraların kokuları ağırdır, ne biliyim farklıdır. en son en az 3 yıldan beri muratti marka sigara içiyorum ve bu güne kadar kimse bana 'ayy sigaran çok kötü kokuyoo' demedi. bugün de patronum dedi. patron hatun ve kendisi de davidof slim light gold ultra yellow lüks her ne sikimse o sigaradan içiyor. ofiste odam ayrı, sigara içebiliyorum ve bu siktiğim özgürlüğün elimden alınması istemiyorum. en son bana sigaranı değiştir dedi. başkalarına sordum harbiden çok mu kötü kokuyor bu sigara diye yok dediler.

siz de böyle bir şey fark ettiniz mi?

 
hatun takmıs sanki.


  • bryan fury  (28.10.09 14:49:51) 
evet muratti nin belli bi kokusu vardır içen kişiyi hemen anlarım.Bana çok bunaltıcı bir koku geliyor tabi kişiye göre değişir.


  • paintov  (28.10.09 14:57:04) 
sen değiştir a.qduğum desene
böyle bir taciz olamaz ya
e sen de git dışarda ya da başka yerde iç madem çok kasma
sigaranı değiştir ne demek ya
oha
kızıyorum
biri beni durdursun
kendim duruyorum
tahriklere açığım
  • Karluk  (28.10.09 14:58:15 ~ 14:58:30) 
hatta bence muratti en az kokanlardandır yani.


  • kelimeyounu  (28.10.09 15:00:05) 
erkeksen ve hatun hoşuna gidiyosa hiç çekinme direk yazıl ters tepmeyecektir.


  • menon  (28.10.09 15:03:26) 
kadınım. erkek olsam dahi yazılmazdım patronuma.
sadece bilmek istediğim acaba ben içtiğim için mi fark etmiyorum kokuyu? winstonda da durum aynı mı olur sizce değiştirsem?

  • brc  (28.10.09 15:10:29) 
odanda sigara içebildiğine dua et kızım!
sigaran kötü kokuyoo diye içmeni engelleyeceğini sanmıyorum. direk yasaklama hakkına sahip sonuçta...

  • supergirl  (28.10.09 15:16:58 ~ 15:17:18) 
winston icme derim, samsun un cok az ustunde. cok feci kokar.


  • bryan fury  (28.10.09 15:20:55) 
ehehe... muratti icmeyi igrenc kokusu yuzunden birakmistim :-) cok bozdular coook... gerci komple sigarayi biraktim artik. yalniz bu koku olayi kisilere gore degisir, herkes ayni kokuya ayni tepkiyi vermeyebilir.


  • no avalon  (28.10.09 15:40:26) 
güzelleri güzeli brc'cim, sana marlboro lights menthol öneririm. koku yok bişi yok oh mis.


  • deckard  (28.10.09 15:43:04 ~ 15:43:28) 
hmm demek ki cidden takmış sana ki sonuçta odanda içiyomuşsun. (ohh ne güzel talih kıskandım gibi gibi ehehee). benim bildiğim muratti kokusu en az kalan sigaralardandır ki aileden gizli sigara içenlerin tercihidir bu yüzden. winston lighta geçtim ben kırmızıdan daha az kokar dene istersen.


  • menon  (28.10.09 15:49:54) 
odasında sigara içyormuş da şükredecekmiş de...
arkadaş kanunen yasak değil mi bu bok? evet yasak.
kadın patron diye kendi içiyor mu
evet içiyor
sana da bu izni vermiş mi
vermiş
demeden önce!
ne izni be?
izin yok ortada patron da götünden hak uydurmasın

ben de bi işe girdim
ikinci patron yok binada içmeyin dedi sorduğumda gidip aşağıda içiyodum
dün aşağıda çalışan çocuğa yaptığı amelelik de yardım ettim abi gel benim odamda sigara iç dedi içiyodu eski çalışan soğuklarda dışarı çıkma dedi
öğlen 3. katta yemekten sonra sigarayla aşağı indiğimi gören patron da burda içebilirsiniz ya da isterseniz benim odamda dedi
ha yani alan memnun veren memnun
eskiden parliament içiyordum sigarayı bıraktım geri başladım malum işmdi marlboro içiyorum ama muratti içecem de bana sigaranı değiştir diyecek adamın da işinin de iş yerininde... samsun içerim, winston içerim sarar sarar tütün içerim "sana mı kaldı içtiğim sigarayı senin burun keyfine uydurmak ulan yavşak" derler adama
ben diyorum

muratti kötüymüş
ben güzel buluyorsam ne olacak
bu konuda genel geçer yargılar var mı?
şahsen kaliteli bir tütünün kokusunu çok severim
tiksinen de olabilir

pek çok sigaranın kokusu farklıdır
keyfimin kahyası mısın deyin tabi ki bu şekilde değil "içtiğim sigaraya karışmazsanız memnun olurum sayın sik kafalı" deyin örneğin, daha üsturuplu yani.
ya da eyvallah etmeyeceğiniz başka bir çözüm bulun.

bir gün herkes maltepe içecek !
in god we trust
  • Karluk  (28.10.09 16:30:14 ~ 16:31:09) 
karluk'a biri bi dal bağlasın, gergin bugün :)
muratti ile ilgili yorumum yok.

brc bence o dediğini kesinlikle yapmalısın :D
  • kediebesi  (28.10.09 16:53:22 ~ 17:36:12) 
arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürederim. marlboro light deniyim dedim 5,5 fiyat çektiler 5'e razıydım, camel mavi kutu aldım. aslında muratti kutusuna koysam cameli algısal placebo yapsam hatuna hahah nasıl fikir:))


  • brc  (28.10.09 17:04:39) 
Diger sigaralar yanmis kagit veya odun dumanina maruz kalmaksa muratti yanmis plastik dumanina maruz kalmak gibidir.. Yeni boza icmis gibi olur insan.. Digerleri kola veya cay kahve icmissin gibi.. Bogazinin icini bi jelatin tabakasi kaplamis gibi olur ve biri seni boguyormus hissi olusur.. Fake parlamenttir..


  • lewoxl  (28.10.09 17:33:26) 
captain black iç bulabilirsen gitane' da olabilir


  • robot  (28.10.09 20:23:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.