[]

Sık kamyon devirme hk

Son iki haftadır baya sık kamyon devirme vakası yaşıyorum duyuru sakinleri.. Sıklık da şöyle: 1 gün k.d. Boşluk 2 gün ard arda K.d. İki gün boşluk sonra yine aynı döngü. Eskiden hiç bu kadar sık olmamıştı. Sebebi ne olabilir?

Ek bilgiler: yediğim içtiğim şeylerde değişiklik yok.
Fiziksel olarak eskiden ne kadar yoruluyorsam aynı durumdayım.

 
kışlık lastik kullan :)
şaka bir yana artık bünye birşeyler istiyor harekete geç

  • gaspetizm  (03.02.16 08:36:32) 
hormonlardaki duzensizlik baska bir probleme isaret ediyor olabilir. devam ederse bir doktora gorun derim.


  • pacoquinha  (03.02.16 09:05:42) 
tek çözüm rus emperyalizmi!

anladın sen!

^-^!
  • anonymice  (03.02.16 09:08:16) 
düzenli bir seks hayatın yoksa ya da uzun zamandır sevişmediysen olur.

her hafta bir ya da iki kere mastürbasyon yaparsan gece kamyon devirme olasılığın da düşecek, hatta sıfıra yakın olacaktır.
  • mermize  (03.02.16 09:09:43) 
Ben on gündür boşalmadım ve devam ediyorum, kamyon devirme vakası olmadı.

Bence bu tamamen bilinçaltıyla alakalı. Kafanı çok meşgul ediyor, biraz düşünmemeye çalış.
  • yirmisantim  (03.02.16 09:40:09) 
ilk olarak bilinç altınla ilişkili. ikinci olarak da psikolojik. fazla olmasını istemiyorsan iki üç günde bir masturbasyon yap. hatta bir günde iki üç kere masturbasyon yap, düzelmiyorosa problem büyük demektir. düzelir diye düşünüyorum. ayrıca bu erken boşalma gibi bir rahatsızlık. şuan cinsel ilişkiye girecek olsan muhtemelen erken boşalma problemi yaşarsın. düzenli bir seks hayatın olunca hiçbir şeyciğin kalmaz, rahat ol.


  • burty  (03.02.16 10:29:56 ~ 10:30:46) 
Bu libidonun çok yüksek olmasıyla alakalı değil bence. Ruhsal bir sıkıntı olabilir.


  • arnold schwarzeneger  (03.02.16 10:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.