[]

Kızılay'da Ders Çalışılabilecek Cafe?

Başımıza sürekli garsonların, mekan sahiplerinin gelmeyeceği, sessiz, sigara dumanının ve yemek kokusunun az olduğu bir mekan arayışı içerisindeyiz. Çok bilinen birkaç tanesine hakimim ama kıyıda köşede kalıp da sizlerin keşfettiği yerleri bilmek isterim.

Orası bizim mekan, millet doluşmasın derseniz özelden de tavsiye alabilirim. Vallahi yaymayız, akıllı uslu kullanırız.


 
Caribou tam aradığın cafe, Kızılay'da her gittiğimde ders çalışan baya genç görüyorum, artık bilmeyen kalmadı sanırım. Kahvelerini pek sevmesem de aynı ortamı hafiften coffee lab'da da oluşturabilirsin.


  • candanag  (03.02.16 07:45:11) 
anemon otel'in tam karşısında haymatlos kafe-bar var. 2-3 ay önce açıldığı için hem çok kalabalık olmuyor hem de çalışanları anlayışlı tipler ve hiç rahatsız etmezler.

fakat caribou kadar lüks bir yer değil.
  • kupigometa  (03.02.16 07:59:50) 
tunalı'da stockholm cafe var, self servis olduğu ve ders çalışan epey kişi olduğu için bir şey demiyorlar. sessiz, aydınlık, sigara kokusu yok.


  • kayranin kedisi  (03.02.16 10:01:21) 
Kitap kurdu tam da aradığınız yer bence.
(git: )tr.foursquare.com

  • pochina  (03.02.16 22:32:30) 
sanat sokağı diyorum karanfil 2de


  • sen de git sen de unut  (03.02.16 23:01:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.