[]

Sorum erkeklere

Sevgilinizin instagrama bikinili ,dekolteli ,taytlı fotoğraf koymasına izin verir misiniz ?




 
Kendisi izin istiyor mu? Ona göre mi cevaplıyoruz?


  • himmet dayi  (02.02.16 23:11:28) 
Yapabilir


  • Frederick Co  (02.02.16 23:13:10) 
kesinlikle hayır. zaten böyle bir şey yapmaz, o yüzden birlikteyiz. ama yaparsa karşı çıkarım, izin isterse de vermem.


  • icim urperiyor  (02.02.16 23:16:58) 
@cenkist 'in bir sevgilisi olsun da tüm duyuru alemi rahatlasın? Yok mu kendini feda edecek biri şu trole? İnanılmaz sevap kazanır kendini feda eden söyliyim


  • Traveller  (02.02.16 23:17:50) 
Dinsiz kafir herifin tekiyim ama bu toplumu baz alınca buna asla izin vermem, hatta yobazlık bile yapabilirim.

İşte modern toplum olsalar izin verirdim demek isterdim ama onu da demem, asla ona da izin vermem :)

Bir kadının ya da bir erkeğin vücüdunu ön plana çıkartarak kendini toplumun beğenisine sunması teşhirdir bence. Yani, bir insan neden bedeni ile ön plana çıkma kaygısı güder? Bilemedim! Yani sen kendi etini topluma açıp sergilersen, adam da seni et parçası olarak algılayacaktır.

Sonrada çıkıyorlar "nefes alıyoruz, umarım tahrik olmuyorsunuzdur" vay efendim bu memleket "kafaya değil, göte bakıyor" tripleri yapıyorlar.

Şahsen ben ne sunarlarsa ona bakarım dişilerde. Beyniyle ve kişiliğiyle ön planan çıkanın zekasına ve kişiliğine bakarım, götünü başını sunanın götüne bakarım.
  • yavuzsyildiz  (02.02.16 23:18:20 ~ 23:20:48) 
@traveller sevgili bulma sıkıntım yok .Hatta bir kızı red ettim öyle söylim kardesim.


  • cenkist  (02.02.16 23:18:49) 
@traveller neden tüm duyurularda bu kadar sitemlisin sakin ol dostum kafa dağıtmak ve insanlara yardımcı için geliyoruz buraya


  • Erensq06  (02.02.16 23:20:57) 
@cenkist hadi bakalım zaten tüm özel yaşamını paylaştığından biliyoruz


  • Traveller  (02.02.16 23:21:16) 
S*ktiğim hatunlara karışmıyorum, s*kmediğim/s*kemediğim hatunlara baskı uyguluyorum. Benim bi ayrıcalığım olması lazım hajum.


  • hic sikilmadan seks yaparim  (02.02.16 23:25:31) 
hayır, karışmam.


  • lesmiserables  (02.02.16 23:26:44) 
@keskul tinder kullanmiyorm ki nasıl eşleşmişim :))


  • cenkist  (02.02.16 23:36:30) 
kenara birakalim bunlari, cenkistin olasi sevgilisi böyle yapti diyelim.

Senkist, neden bu kizla berabersin? Madem uyusmuyorsunuz?

Cenkistin müstakbel sevgilisi, amacin ne? Altinda yatan anlam ne? Hayatimi paylasmayi seviyor musun? Amacin ne? Ilgi mi hosuna gidiyor? Cenkist vermiyor mu ilgi ve önem? Baska insanlarin onayina ihtiyac mi duyuyorsun umarsizca? Annen ve baban takdir etmedi mi seni hic? Hep mi yetersiz hissettin hayatinda? Sporda gösterdigin gelisimi cevrende farkeden yok mu? Cenkist ne güne duruyor, bir laf edip iltifat edemeyecek kadar mi öküz? Cenkistle ciddi düsünmediginden olasi adaylara acik kapi mi birakmak derdin? Cenkist o zaman neden hayatinda?

Sonuc. Analiz edeceksin. Yok paylasmayacaksin yok söyle yapacaksin diye emir vermeyeceksin. O zaman inada biner, yobaz, bagnaz, eski kafali olursun. Elbette hayatini kayda almak isteyebilir bir insan, ama bunu public yapmanin manasi yok pek. Varsa da ince, altta yatan baska seyler vardir. Ya bulacak yok edeceksin, cözeceksin sorunlari ya da zaten uyusmadigin biriyle iliskiye girmeyeceksin.

Tamamen seks odakli düsünenlere lafim yok. Iliski derken, sevgililik makamindan degerlendirdim.

Saygilar...
  • aynadakiyabanci  (02.02.16 23:39:21) 
Sevgilim cocuk olmadigina gore "izin vermelik" bir durum yok.


  • fortisvita  (02.02.16 23:43:58) 
sevgililerimle izin vermeli ya da vermemeli tarzda bir ilişki kurmam. yapar, hoşuma gitmezse tepki gösteririm. değiştirip değiştirmemek onun kararı yine. hoşuma giderse daha fazla yapmasını isterim. yapmak ve yapmamak yine kendi kararıdır.

diğer yandan sorunun cevabı benim için bir sakıncası yok.
  • roket adam  (02.02.16 23:56:11) 
Burada insanlar soru sorarlar ve kimsenin kimseye, neden bunu sordun? demeye hakkı yoktur. Adam ister gerçekten sevgilisiyle olan durumunu soruyor olsun, isterse hayal ürünü soru üretiyor olsun, isterse kafadan yazıyor olsun kimse karışamaz.

Buraya gelipte vay efendim sevgilin yok senin, neden soruyorsun, özel hayatını bizimle paylaşıyorsun diye kızan arakdaşlar boşa sinirlenmeyin. Beğenmediğiniz soruya cevap yazmayın olsun, bitsin! Çok mu zor?
  • yavuzsyildiz  (03.02.16 00:00:32) 
ben fotoğrafın genel haline göre hoşnutsuzluğumu söylerim. mesela, kız arkadaşım bikinilidir arkadaşlarımızla birlikte toplu bi foto çekilmişizdir veya buna benzer anlık bir plaj fotosudur buna hiçbir şey demem. ancak poz verip kendini gösterircesine çekilen karelere karşı olurum.


  • makarnavodka  (03.02.16 00:02:38) 
bikini, dekolte imkansız.

tayt vücut hatlarını belli etmeden olabilir.

zaten foto paylaşım yapmadan bana gönderecek ben izin verirsem paylaşabilir.
  • ada meltemi  (03.02.16 00:20:06) 
bunun için izin isteyecek biriyle zaten sevgili olmam. ister koyar ister koymaz. koymak istiyorsa da benle sevgili diye kendini kısıtlayıp koymuyorsa ya bende bir yanlış vardır onun üzerinde istemeden de olsa olumsuz bir baskım olmuştur ya da o beni yeterince tanımadığından gereksiz yere baskı hissetmiştir... ne olursa olsun bir sorun vardır yani...


  • ucan spagetticanavari  (03.02.16 03:12:23) 
izin vermem. bunu lisan-ı münasiple de anlatmam.

götünü keserim, kalbini de kırarım.
  • mermize  (03.02.16 07:00:30) 
kesinlikle izin vermem diyenler sevgililerini tatilde haşemayla mı denize sokuyor sorar mısın?


  • rockinside  (03.02.16 10:37:59) 
Sevgilim istediği yere istediği fotoğrafı koyabilir. Benden izin almaya kalkarsa ayrılırım. Çocuk mu avutacağım? Ne izini?

Birisi sevgilisine "sana güveniyorum ama insanlar kötü" diyorsa o kendisi de en az o insanlar kadar kötüdür.
Dünyada kötü insanlar var diye hayatımı mı kısıtlayacağım?

Güzel bir kadına herkes bakar. Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diyorlar ya, öyle.

Onu kısıtlayan erkek hem kendine, hem topluma hem de kadına güvenmiyordur. Son ikisine güvenmesin anlarım da kendine güvenmemek utanılası.
  • kalemdefter  (03.02.16 11:23:18) 
ayh tamam biz geri kafalıyız. haklı olan sizsiniz.

hayır anlamadığım bunu istemeyen, buna izin vermeyen erkek kendi içinde mutlu mesutken; 'sevgilim benden izin almaz, alırsa sevgilim olmaz; onu bırakırım' diyen erkek, izin vermeyen erkeğe neden saldırıyor? ben buna karışmayan erkeğe ağzımı açıp da hiçbir şey söylememişim, ama haşmetmeab buyuruyor: 'böyle yapanlar hem kendine, hem topluma, hem kadına güvenmiyordur...' bir doğru sizsiniz değil mi?..

yahu azizim, benim yanımda olan kadın bu durumdan şikayetçi değil. hatta demeleri o ki, içten içe sahiplenilme duygusundan mütevellit hoşnut olma durumu da mevcut (buna ister basitlik de, ister kezbanlık de, zerre umrumda değil). böyle olmasaydı zaten ne diye ayrılmazdı benden. ezcümle alan razı, veren razı. e o zaman adam olan sormazlar mı güzel kardeşim: sana ne?
  • mermize  (03.02.16 12:28:31 ~ 12:29:52) 
Koyması için baskı yaparım.


  • i was made for you  (03.02.16 12:29:42) 
gavat olmadığım için koymasını istemem, bırak ki bundan hoşnut olayım.


  • del piero10  (03.02.16 16:06:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.